Από αυτή την εβδομάδα το Survivor 3, δεν είναι όπως αρχικά το γνωρίσαμε. Το «Ελλάδα – Τουρκία» δεν υφίσταται πλέον, αλλά δύο νέες μεικτές ομάδες με Έλληνες και Τούρκους παίκτες. Οι δύο πρώτες ημέρες της αλλαγής έδειξαν κάποια ενθαρρυντικά στοιχεία για το ριάλιτι επιβίωσης, μιας και τα νούμερα ανέβηκαν αρκετά.

Συνέχισε, όμως, αυτή η άνοδος; Το βράδυ της Tετάρτης, που ήταν και ο πρώτος αγώνας επάθλου για τις δύο νέες ομάδες, δεν έδειξε να συγκινεί και τόσο τους τηλεθεατές. Ναι μεν, τα νούμερα τηλεθέασης του Survivor 3 ήταν λίγο αυξημένα, (16,2% στο γενικό σύνολο και 15,7% στο δυναμικό κοινό), όμως και πάλι ήταν πίσω από τον ανταγωνισμό.

Το MasterChef 3 συνεχίζει να είναι το αγαπημένο πρόγραμμα του δυναμικού κοινού, σημειώνοντας υψηλές αποδόσεις στους πίνακες τηλεθέασης. Συγκεκριμένα, στο γενικό σύνολο έκανε 20,1% και στο δυναμικό 31,1%, αντίστοιχα.

Το «Τατουάζ», πάλι, φαίνεται πως στην prime time ζώνη έχει κάνει «προσωπική υπόθεση» το γενικό σύνολο, συνεχίζοντας να παίρνει κεφάλι. Πιο συγκεκριμένα, στο σύνολο έκανε 24,3% και στο δυναμικό 20,2%

Αναλυτικά ο πίνακας τηλεθέασης στην prime time ζώνη

Alpha – Το Τατουάζ: 24,3%

Alpha – Έλα στη Θέση μου: 21,8%

Alpha – Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα: 21,2%

Star – MasterChef: 20,1%

Ant1 – Η επιστροφή: 18,8%

ΣΚΑΪ – Survivor: 16,2%

Ant1 – Μην Ψαρώνεις: 16%

Open – Ο πρίγκιπας της Φωτιάς: 4,7%

ΕΡΤ1- Η επόμενη μέρα: 1,1%