Σε τροχιά προετοιμασίας μπαίνουν σιγά – σιγά για το Dancing With The Stars στον ΑΝΤ1, καθώς τα οικονομικά εμπόδια φαίνεται πως ξεπεράστηκαν και ένα – ένα τα θέματα λύνονται.

Αν και όπως λένε από το κανάλι, είναι ακόμα πολύ νωρίς για να κλειστεί το θέμα της παρουσιάστριας του σόου, επιθυμία όλων είναι τη θέση αυτή να διατηρήσει η Ζέτα Μακρυπούλια, με την οποία έχει ταυτιστεί το σόου.

Η ηθοποιός περιμένει την προσφορά του καναλιού, που φέρεται αρκετά μειωμένη κι αυτή τη φορά αν δεν υπάρξει σοβαρό κώλυμα, η συνεργασία θεωρείται δεδομένη.

Η κριτική επιτροπή

Το όνομα της Κάτιας Δανδουλάκη και των: Γιάννη Λάτσιου, Αλέξη Κωστάλα και Φωκά Ευαγγελινού, είναι τα μόνα σίγουρα που έχουν εξασφαλίσει την παρουσία τους στην εκπομπή. Η Κάτια Δανδουλάκη έχει ήδη αρχίσει την επικοινωνία της με το κανάλι για τις λεπτομέρειες του σόου και αυτό που μένει είναι να διευθετηθεί ο προγραμματισμός.

Οι παίκτες

Ήδη ραντεβού με το σταθμό έχουν κάνει ο Σπύρος Σούλης, η Νικολέττα Ράλλη και ο Σπύρος Χαριτάτος. Πηγή για τις συμμετοχές στο show.

Όπως αναφέρει το Tv Zάπινγκ αναμένεται να είναι πρόσωπα που έχουν κάποια σχέση με το κανάλι, όπως οι νεαροί ηθοποιοί από το Αμάρτημα της Μητρός μου.