Έμεινες σήμερα στο σπίτι και αναρωτιέσαι τι να κάνεις; Πάρε το τηλεκοντρόλ και κάθισε πιο αναπαυτικά στον καναπέ σου καθώς τέσσερις ξεχωριστές προτάσεις σε περιμένουν για σήμερα Τρίτη. Ο λιποτάκτης Χαν Σόλο γίνεται πειρατής του Διαστήματος, ενώ προσπαθεί να βρει τρόπο να επιστρέψει στον πλανήτη του και στην αγαπημένη του Κίρα. Μυθικοί αεροπόροι κάνουν απίστευτα ταξίδια και ένας γενετιστής αναζητά θεραπεία στη μετάλλαξη που τον μετατρέπει σε πράσινο, γιγαντόμορφο τέρας κάθε φορά που οργίζεται. Η βραδιά κλείνει με την Ίντερ να αντιμετωπίζει τη Φιορεντίνα στο πλαίσιο του Ιταλικού Πρωταθλήματος. Οι προτάσεις για σήμερα είναι πολλές και με το Vodafone TV έχεις περισσότερες!

Solo: A Star Wars Story

Vodafone TV on demand Σκηνοθεσία: Ρον Χάουαρντ Πρωταγωνιστούν: Άλντεν Έρενραϊχ, Γούντι Χάρελσον, Εμίλια Κλαρκ, Ντόναλντ Γκλόβερ Διάρκεια: 135′

[sidequote]Απόλαυσε την πολυαναμενόμενη διαγαλαξιακή περιπέτεια στο Vodafone TV[/sidequote] Μέσα από μια σειρά παράτολμες περιπέτειες σε έναν σκοτεινό και επικίνδυνο εγκληματικό υπόκοσμο, ο Han Solo γίνεται φίλος με τον πελώριο μελλοντικό του συν-πιλότο, τον Chewbacca και συναντά τον περιβόητο τζογαδόρο Lando Calrissian, σε ένα ταξίδι που θα καθορίσει την πορεία ενός από τους πιο αναπάντεχους ήρωες του σύμπαντος που λέγεται Star Wars. Από σήμερα, ο Han Solo, ένας από τους σημαντικότερους ήρωες της θρυλικής saga των Star Wars, προσγειώνεται στο Vodafone TV. Με αφορμή την κυκλοφορία του Solo: A Star Wars Story, όλες οι ταινίες της αυτοκρατορίας των blockbusters είναι διαθέσιμες στο Vodafone TV με έκπτωση 50%. Απόλαυσε την πολυαναμενόμενη διαγαλαξιακή περιπέτεια με τον πιο αγαπημένο απατεώνα του διαστήματος και μπες στην κλήρωση για 100 συλλεκτικά POP Figurines!

Εναέριες Διαδρομές

ΕΡΤ1, 19:20 Στα αχνάρια μυθικών αεροπόρων και πιλοτάροντας ένα μικρό παλιό αεροπλάνο, ο παρουσιαστής διασχίζει την Ευρώπη σε ένα αξέχαστο ταξίδι. Πρώτη στάση Μπριζ, η Βενετία του Βορρά, σε ένα πανδοχείο που διατηρείται άθικτο από τον 15ο αιώνα. Στις Βρυξέλλες στο στρατιωτικό μουσείο, στο περίφημο Βατερλό και τέλος στην Αμβέρσα του Ρούμπενς.

Ο Απίθανος Hulk

Star, 21:00 Σκηνοθεσία: Λουίς Λετεριέ Πρωταγωνιστούν: Έντουαρντ Νόρτον, Λιβ Τάιλερ, Τιμ Ροθ, Γουΐλιαμ Χαρτ Διάρκεια: 102′ Ο καθηγητής Γενετικής, Μπρους Μπάνερ, ζει στη σκιά και αναζητά  θεραπεία για την ιδιότυπη κατάστασή του, εξαιτίας της οποίας, όποτε βρίσκεται σε συναισθηματική φόρτιση, μεταμορφώνεται σε ένα τεράστιο, οργισμένο, πράσινο πλάσμα. Ενώ προσπαθεί να ξεφύγει από εκείνους, που τον καταδιώκουν για να του κλέψουν τις υπέρδυνάμεις του, ο Μπρους είναι πολύ κοντά στο να βρει τη θεραπεία, που θα τον λυτρώσει ώστε να μπορέσει να είναι επιτέλους μαζί με τη γυναίκα, που αγαπά. Όμως όλα ανατρέπονται όταν εμφανίζεται στο προσκήνιο ένα νέο, εξίσου τρομακτικό πλάσμα, το οποίο απειλεί τη Νέα Υόρκη…

Ίντερ – Φιορεντίνα

Παρακολούθησε ζωντανά τον αγώνα στο Vodafone TV, μέσα από το κανάλι Novasports 2HD στις 22:00 Μετά την εκτός έδρας νίκη επί της Σαμπντόρια με γκολ στο 93′, η Ιντερ φιλοξενεί για την 6η αγωνιστική τη Φιορεντίνα, που νίκησε εύκολα με 3-0 τη Σπαλ και παρέμεινε ψηλά στη βαθμολογία. Ήρθε και είναι συναρπαστικό! Νέο Vodafone TV. Τώρα όλοι βλέπουν αυτό που πραγματικά θέλουν, σε όποια συσκευή θέλουν, μέσα ή έξω από το σπίτι! Οι μεγαλύτερες πρεμιέρες αμέσως μετά το σινεμά αλλά και μια τεράστια ποικιλία ταινιών. Δημοφιλείς σειρές με όλους τους κύκλους διαθέσιμους δωρεάν & on demand. Οι καλύτερες παιδικές ταινίες και σειρές για μαγικές οικογενειακές βραδιές αλλά και οι μεγαλύτερες αθλητικές μάχες από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο, σε περιμένουν για να τα απολαύσεις! Νέο Vodafone TV. Πλούσιο περιεχόμενο για σένα!