Έμεινες σήμερα στο σπίτι και αναρωτιέσαι τι να κάνεις; Πάρε το τηλεκοντρόλ και κάθισε πιο αναπαυτικά στον καναπέ σου καθώς τέσσερις ξεχωριστές προτάσεις σε περιμένουν για σήμερα Κυριακή. Ο πόλεμος γεύσεων του Jamie Oliver και του Jimmy Doherty συνεχίζεται και δύο περιπετειώδεις τύποι κυνηγούν δράκους σ’ ένα σύμπαν φτιαγμένο από αιωρούμενους κατοικήσιμους μετεωρίτες. Το Αμερικανικό Όπεν ολοκληρώνεται με τον Τελικό Διπλού Γυναικών και τον Τελικό Ανδρών και ένας ανορθόδοξος ιδιωτικός ντετέκτιβ αναλαμβάνει να βρει τους δολοφόνους της συζύγου ενός εμπόρου ναρκωτικών. Οι προτάσεις για σήμερα είναι πολλές και με το Vodafone TV έχεις περισσότερες!

Jamie & Jimmy’s Food Fight Club

Vodafone TV on demand Δες τα επεισόδια 1-5 του 6ου κύκλου μέσα από το Fox Play στο Vodafone TV Στην επιτυχημένη αυτή σειρά, ο Jamie Oliver και ο Jimmy Doherty επιστρέφουν στο μαγαζί τους, στο τέρμα της προβλήτας του Southend. Ενώ ο Jamie μαγειρεύει τις καλύτερες συνταγές για το σαββατοκύριακο, ο Jimmy σηκώνει τα μανίκια και δημιουργεί έναν έξυπνο συνδυασμό κουζινικών εργαλείων από το μηδέν. Για τον 6ο κύκλο, οι δυο σεφ μαθαίνουν σε διάσημους φίλους τους, όπως οι Liv Tyler, Mark Hamill και Josh Hartnett, πώς να μαγειρεύουν τα πιάτα που πάντα τους άρεσαν. Οι δυο φίλοι επίσης βγαίνουν στο δρόμο και παρουσιάζουν στο κοινό, τις νέες γαστρονομικές αναζητήσεις τους, οι οποίες περιλαμβάνουν πεντανόστιμα μύδια, βιολογικό γάλα και τα πιο νόστιμα βιώσιμα ψάρια των θαλασσών μας.

Κυνηγοί Δράκων

ΕΡΤ2, 14:05 Σ’ ένα σύμπαν φτιαγμένο από αιωρούμενους κατοικήσιμους μετεωρίτες, δύο κυνηγοί δράκων ασκούν το εμπόριό τους με μοναδικό κριτήριο το κέρδος. Ο παράξενος αυτός κόσμος κατοικείται από αδίστακτους απατεώνες, κατσούφηδες αγρότες και αναλφάβητους, μικροπρεπείς άρχοντες. Ανάμεσά τους δύο απίθανοι τύποι, η συνεργασία των οποίων περνάει διακυμάνσεις, «κυνηγούν δράκους».

Αμερικανικό Όπεν

Παρακολούθησε ζωντανά τους αγώνες στο Vodafone TV από το κανάλι Eurosport 1 στις 20:00 και στις 23:00 Το αμερικανικό γκραν σλαμ ολοκληρώνεται, με τον Τελικό Διπλού Γυναικών και τον Τελικό Ανδρών, όπου οι μάχες αναμένονται άκρως ενδιαφέρουσες.

Το Μονοπάτι του Θανάτου

Star, 23:15 Σκηνοθεσία: Σκοτ Φρανκ Πρωταγωνιστούν: Λίαμ Νίσον, Νταν Στίβενς, Ντέιβιντ Χάρμπορ, Άνταμ Ντέιβιντ Τόμπσον, Μπόιντ Χόλμπρουκ Διάρκεια: 105′ Ο Ματ ήταν κάποτε ένας πολύτιμος αστυνομικός για το τμήμα της Νέας Υόρκης όμως τώρα πια εργάζεται, παράνομα, ως ιδιωτικός ντετέκτιβ. Παρότι διστακτικός, αρχικά, ο ντετέκτιβ αποφασίζει να βοηθήσει τον έμπορο ναρκωτικών Κένι Κρίστο προκειμένου να ξεσκεπάσουν τη συμμορία, που κρύβεται πίσω από την απαγωγή και δολοφονίας της γυναίκας του. Το πρόγραμμα του Vodafone TV δεν το βλέπεις απλά, το ζεις. Απόλαυσε πλούσιο περιεχόμενο τη στιγμή που θες! Πλούσια ταινιοθήκη και οι μεγαλύτερες πρεμιέρες, αμέσως μετά την προβολή τους στο σινεμά. Απίστευτη ποικιλία παιδικών, όλοι οι διαθέσιμοι κύκλοι των δημοφιλέστερων σειρών και κορυφαία αθλητική δράση από την Ελλάδα και τον κόσμο. Γιατί στο Vodafone TV όλοι βλέπουν αυτό που θέλουν!