Έμεινες σήμερα στο σπίτι και αναρωτιέσαι τι να κάνεις; Πάρε το τηλεκοντρόλ και κάθισε πιο αναπαυτικά στον καναπέ σου καθώς τέσσερις ξεχωριστές προτάσεις σε περιμένουν για σήμερα Δευτέρα. Ένα ζευγάρι, φανατικό των επιτραπέζιων παιχνιδιών παίρνει μέρος σε ένα παιχνίδι μυστηρίου γεμάτο απαγωγές, κακοποιούς και μυστικούς πράκτορες. Στη Μαδρίτη του 1920 έξι αδελφές αναλαμβάνουν την οικογενειακή επιχείρηση ενώ στη συνέχεια, ο Λεβαδειακός υποδέχεται τον Απόλλωνα Σμύρνης. Λίγο μετά, δύο φίλοι, αλλάζουν ξαφνικά σώμα, αναγκασμένοι να ζήσουν ο ένας τη ζωή του άλλου. Οι προτάσεις για σήμερα είναι πολλές και με το Vodafone TV έχεις περισσότερες!

Game Night

Vodafone TV on demand Σκηνοθεσία: Τζόναθαν Γκόλντσταϊν, Τζον Φράνσις Ντάλεϊ Πρωταγωνιστούν: Τζέισον Μπέιτμαν, Ρέιτσελ ΜακΆνταμς, Κάιλ Τσάντλερ, Τζέσι Πλέμονς Διάρκεια: 100′

[sidequote]Δείτε όποτε εσείς θέλετε στο Vodafone TV, την ταινία Game Night[/sidequote] Κάθε εβδομάδα, ο Μαξ και η Άννι είναι πιστοί στο εβδομαδιαίο ραντεβού τους για επιτραπέζια παιχνίδια με φίλους. Αυτή τη φορά όμως, ο Μπρουκς, ο χαρισματικός αδερφός του Μαξ, βάζει πολύ ψηλά τον πήχη: τους προσκαλεί να πάρουν μέρος σ’ ένα παιχνίδι μυστηρίου γεμάτο δολοφονίες, κακοποιούς, ομοσπονδιακούς πράκτορες, όπου τα όρια μεταξύ πραγματικότητας και παιχνιδιού δεν είναι τόσο ευδιάκριτα… Όπως, για παράδειγμα, όταν ο Μπρουκς πέφτει θύμα απαγωγής. Είναι αυτό μέρος του παιχνιδιού ή όχι; Αλλά καθώς οι έξι, ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί μεταξύ τους, παίκτες τα παίζουν όλα για όλα για να ξεδιαλύνουν την υπόθεση και να κερδίσουν, αρχίζουν να συνειδητοποιούν ότι ούτε «παιχνίδι» παίζουν, ούτε ο Μπρουκς είναι αυτό που φαίνεται να είναι…

Οι έξι αδελφές

ΕΡΤ2, 14:30 Σκηνοθεσία: Αντόνιο Χερνάντεζ, Μιγκέλ Κόντε, Νταβίντ Ουγιόα, Χαϊμέ Μποτέλα, Ίνμα Τορέντ Πρωταγωνιστούν: Μάρτα Λαγιάλντε, Μαριόνα Τένα, Σίλια Φρεϊχέιρο, Μαρία Κάστρο, Καντέλα Σεράτ, Κάρλα Ντίαζ, Άλεξ Αδροβέρ Μαδρίτη, 1920. Οι έξι αδελφές Σίλβα είναι η ψυχή στις διασκεδάσεις της υψηλής κοινωνίας της Μαδρίτης. Όμορφες, κομψές, αριστοκρατικές, γλυκές και εκλεπτυσμένες, οι έξι αδελφές απολαμβάνουν μια ζωή χωρίς σκοτούρες, μέχρι που ο χήρος πατέρας τους παθαίνει ένα σοβαρό ατύχημα που τις αναγκάζει να αντιμετωπίσουν μια καινούργια πραγματικότητα: η οικογενειακή επιχείρηση βρίσκεται σε κρίση και η μόνη πιθανότητα σωτηρίας εξαρτάται από τις ίδιες.

Λεβαδειακός – Απόλλων Σμύρνης

Παρακολούθησε ζωντανά τον αγώνα στο Vodafone TV, μέσα από το κανάλι Novasports 1HD στις 21:30 Στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Super League Σουρωτή, ο Λεβαδειακός υποδέχεται τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Αλλάζουμε;

Star, 22:00 Σκηνοθεσία: Ντέιβιντ Ντόμπκιν Πρωταγωνιστούν: Ράιαν Ρέινολντς, Τζέισον Μπέιτμαν, Λέσλι Μαν, Ολίβια Γουάιλντ Διάρκεια: 110′ Ο Ντέιβ και ο Μιτς είναι φίλοι από παιδιά, παρόλο που οι χαρακτήρες τους και οι επιλογές τους στη ζωή είναι εκ διαμέτρου αντίθετες. Ο πρώτος είναι επιτυχημένος δικηγόρος και υπεύθυνος οικογενειάρχης ενώ ο δεύτερος ηθοποιός σε αισθησιακές ταινίες και ορκισμένος εργένης! Ένα μοιραίο βράδυ, που μεθάνε σε ένα μπαρ, εύχονται να να είχε ο ένας τη ζωή του άλλου. Η ευχή τους πιάνει και το επόμενο πρωί ξυπνούν ο ένας στο σώμα του άλλου! Το πρόγραμμα του Vodafone TV δεν το βλέπεις απλά, το ζεις. Απόλαυσε πλούσιο περιεχόμενο τη στιγμή που θες! Πλούσια ταινιοθήκη και οι μεγαλύτερες πρεμιέρες, αμέσως μετά την προβολή τους στο σινεμά. Απίστευτη ποικιλία παιδικών, όλοι οι διαθέσιμοι κύκλοι των δημοφιλέστερων σειρών και κορυφαία αθλητική δράση από την Ελλάδα και τον κόσμο. Γιατί στο Vodafone TV όλοι βλέπουν αυτό που θέλουν!