Έμεινες σήμερα στο σπίτι και αναρωτιέσαι τι να κάνεις; Πάρε το τηλεκοντρόλ και κάθισε πιο αναπαυτικά στον καναπέ σου καθώς τέσσερις ξεχωριστές προτάσεις σε περιμένουν για σήμερα Δευτέρα. Ο Spider-Man επιστρέφει πιο πολυάσχολος από ποτέ και ένας «εξελιγμένος» πράκτορας της CIA μαζί με μια ερευνήτρια χημικό τρέπονται σε φυγή καταδιωκόμενοι. Οι «Τοπικές Κουζίνες» ταξιδεύουν στη Νέα Πέραμο και ένας περιθωριακός αποφασίζει να αφήσει πίσω του την αμαρτωλή ζωή και να ταξιδέψει στο Σουδάν ιδρύοντας ένα ορφανοτροφείο. Οι προτάσεις για σήμερα είναι πολλές και με το Vodafone TV έχεις περισσότερες!

Spider-Man 2

Vodafone TV on demand Σκηνοθεσία: Σαμ Ράιμι Πρωταγωνιστούν: Τόμπι Μαγκουάιρ, Κίρστεν Ντανστ, Άλφρεντ Μολίνα, Τζέιμς Φράνκο, Ρόζμαρι Χάρις Διάρκεια: 127′ [sidequote]Στιγμές δράσης στο Vodafone TV με την ταινία Spider-Man 2[/sidequote] Ο Peter Parker είναι πιο πολυάσχολος από ποτέ. Μοιράζει τον χρόνο του ανάμεσα στην καταπάτηση του εγκλήματος και την αγαπημένη του Gwen, ενώ δεν βλέπει την ώρα να αποφοιτήσει από το σχολείο. Φυσικά, δεν βγάζει ποτέ από το μυαλό του την υπόσχεση που έδωσε στον πατέρα της Gwen να μείνει μακριά της προκειμένου να την προστατέψει, κυρίως γιατί δεν την τήρησε. Τα πράγματα θα δυσκολέψουν, όταν εμφανιστεί ένας επικίνδυνος εχθρός με το όνομα Electro. Ο Peter είναι στα πρόθυρα νέων αποκαλύψεων για το παρελθόν του.

The Bourne Legacy

Vodafone TV on demand Σκηνοθεσία: Τόνι Γκιλρόι Πρωταγωνιστούν: Τζέρεμι Ρένερ, Ρέιτσελ Βάις, Έντουαρντ Νόρτον, Άλμπερτ Φίνει, Τζόαν Άλεν Διάρκεια: 135′

Δώδεκα χρόνια μετά την εμφάνιση του Τζέισον Μπορν στο κινηματογραφικό στερέωμα, ένας εντελώς καινούργιος ήρωας γεννιέται, ένας ακόμα πιο «εξελιγμένος» πράκτορας της CIA, του οποίου η ζωή ή ο θάνατος εξαρτάται από τα γεγονότα των τριών πρώτων ταινιών. Ένα νέο κεφάλαιο ανοίγει πλέον, καθώς γνωρίζουμε έναν κατάσκοπο που έχει εκπαιδευτεί από το ίδιο πρόγραμμα όπως ο Μπορν κι επομένως είναι ένας εξίσου αποτελεσματικός εκτελεστής, αλλά και μια πολυσχιδής προσωπικότητα, όχι και τόσο εύκολα χειραγωγίσιμη, ιδίως όταν διατάζεται η εξόντωσή του… Σκηνές δράσης που κόβουν την ανάσα, καταιγιστικές καταδιώξεις και αλλεπάλληλες ανατροπές συνθέτουν μια κατασκοπευτική περιπέτεια μεγατόνων με τον Τζέρεμι Ρένερ να αποτελεί έναν action hero με άποψη και εκτόπισμα!

Τοπικές Κουζίνες: «Όστρακα Νέας Περάμου»

ΕΡΤ2, 18:30 Σκηνοθεσία: Βασίλης Κεχάγιας Οι «Τοπικές Κουζίνες» ταξιδεύουν στη Νέα Πέραμο, που φημίζεται για τα νόστιμα κυδώνια της, αλλά και τα μύδια και γενικά τα φρέσκα της όστρακα. Σήμερα, οι ψαροταβέρνες στο Νεράκι, που γεμίζουν ασφυκτικά με κόσμο τις καλές μέρες, μπορεί να μην έχουν την αίγλη του κοσμικού θέρετρου που γνώρισε η περιοχή τη δεκαετία του ’80, συνεχίζουν όμως μια παλιά παράδοση, που ξεκίνησε το ’22, όταν οι πρόσφυγες της Περάμου ήρθαν να εγκατασταθούν εδώ.

Φύλακας Αγγέλων

Star, 22:00 Σκηνοθεσία: Μαρκ Φόστερ Πρωταγωνιστούν: Τζέραρντ Μπάτλερ, Μισέλ Μόναχαν, Κάθι Μπέικερ, Μάικλ Σάνον Διάρκεια: 118′ Ο Σαμ είναι πρώην μέλος μια συμμορίας μοτοσικλετιστών. Η ζωή του χαρακτηρίζεται από εγκληματικές πράξεις και καταχρήσεις. Κάποια στιγμή, αποφασίζει να εγκαταλείψει την παλιά του ζωή και συνήθειες και να ταξιδέψει στην Αφρική, στην Ουγκάντα, ως εθελοντής στην αναδόμηση σπιτιών, τα οποία καταστράφηκαν από τον εμφύλιο πόλεμο. Όταν φτάνει εκεί, διαπιστώνει τις άθλιες συνθήκες και σοκάρεται από τη φρίκη, που αντικρίζει στα μάτια των ντόπιων και ειδικά των παιδιών. Το πρόγραμμα του Vodafone TV δεν το βλέπεις απλά, το ζεις. Απόλαυσε πλούσιο περιεχόμενο τη στιγμή που θες! Πλούσια ταινιοθήκη και οι μεγαλύτερες πρεμιέρες, αμέσως μετά την προβολή τους στο σινεμά. Απίστευτη ποικιλία παιδικών, όλοι οι διαθέσιμοι κύκλοι των δημοφιλέστερων σειρών και κορυφαία αθλητική δράση από την Ελλάδα και τον κόσμο. Γιατί στο Vodafone TV όλοι βλέπουν αυτό που θέλουν!