Έμεινες σήμερα στο σπίτι και αναρωτιέσαι τι να κάνεις; Πάρε το τηλεκοντρόλ και κάθισε πιο αναπαυτικά στον καναπέ σου καθώς τέσσερις ξεχωριστές προτάσεις σε περιμένουν για σήμερα Τετάρτη. Ένας πασίγνωστος ρόκερ συνειδητοποιεί μεταξύ ξύπνιου και κραιπάλης πως αντάρτες έχουν απαγάγει τη γυναίκα του ενώ λίγο μετά η Νέα Υόρκη της δεκαετίας του ’60 ζωντανεύει στο σαλόνι σου. Ένας ιδιοφυής αλλά υποχόνδριος ντετέκτιβ λύνει τις πιο μυστήριες υποθέσεις και ζευγάρια μετατρέπονται από αγαπημένοι σύντροφοι σε εχθροί. Οι προτάσεις για σήμερα είναι πολλές και με το Vodafone TV έχεις περισσότερες!

Gun Shy

Vodafone TV on demand Σκηνοθεσία: Σάιμον Γουέστ Πρωταγωνιστούν: Αντόνιο Μπαντέρας, Όλγα Κιριλένκο Διάρκεια: 88′

[sidequote]Gun Shy: Μην τη χάσετε στο Vodafone TV! [/sidequote] Ο Ταρκ Χένρι είναι ένας διάσημος πάμπλουτος ροκ σταρ παντρεμένος με ένα σούπερ μόντελ. Η σύζυγός του θα τον πείσει να πάνε διακοπές στη γενέτειρά του, τη Χιλή, όπου, όμως, η ίδια θα πέσει μυστηριωδώς θύμα απαγωγής από μια ομάδα αλλόκοτων πειρατών. Με ελάχιστη βοήθεια από τις τοπικές αρχές και με όλες τις συνθήκες εναντίον του, θα αναλάβει μόνος του τη διάσωση της γυναίκας του. Ωστόσο, η εμπειρία του σε ξέφρενα πάρτι και συναυλίες δεν θα φανεί χρήσιμη όταν θα έρθει αντιμέτωπος με θανατηφόρες ζούγκλες και αδίστακτους παρανόμους…

Mad Men

Vodafone TV on demand Δες όλα τα επεισόδια και όλους τους κύκλους της σειράς από τον 1ο μέχρι και τον 7ο στο Vodafone TV όποτε εσύ θέλεις! Σκηνοθεσία: Μάθιου Γουάινερ Πρωταγωνιστούν: Τζον Χαμ, Ελίζαμπεθ Μος, Βίνσεντ Καρθάιζερ f9wr0m48 Το Mad Men βασίζεται στην Αμερική της δεκαετίας του ’60 και σε μία πλασματική εταιρία διαφήμισης ονόματι Sterling Cooper, που έχει τα γραφεία της στη Λεωφόρο Μάντισον (Madison Avenue) της Νέας Υόρκης. Η βραβευμένη σειρά ακολουθεί τις επαγγελματικές και προσωπικές ζωές των πρωταγωνιστών της, κυρίως του Ντον Ντρέιπερ με το μυστηριώδες παρελθόν και το αμφίβολο μέλλον. Μέσα στο δραματικό κλίμα της σειράς, απεικονίζεται η μεταβαλλόμενη κοινωνία της Αμερικής του 1960.

Ντετέκτιβ Μονκ

Star, 14:00 Σκηνοθεσία: Ράνταλ Ζισκ, Αντρέ Μπελγκρέιντερ Πρωταγωνιστούν: Τόνι Σαλούμπ, Τζέισον Γκρέι Στάνφορντ, Τεντ Λεβίν, Έκτορ Ελιζόντο monk Αστυνομικές σειρές, υπάρχουν πολλές, Ντετέκτιβ Μονκ όμως είναι μόνο ένας. Αν νομίζετε ότι οι εμμονές του έχουν εξαντληθεί κάνετε μεγάλο λάθος. Για αυτόν τον ήρωα, η κάθε υπόθεση είναι ένα πλέγμα από φοβίες και η πρόκληση παραμένει η ίδια: να ξεπεράσει τον ίδιο του τον εαυτό, αφού η δολοφονία της γυναίκας του εξακολουθεί να τον συγκλονίζει.

Fatal Vows

ΣΚΑΪ, 00:30 gdfgdg Στη σειρά ντοκιμαντέρ «Fatal Vows» διαφορετικά ζευγάρια μετατρέπονται από αγαπημένοι σύντροφοι σε εχθροί που είναι έτοιμοι να κατατροπώσουν ο ένας τον άλλο. Η Τζανίν και ο Τρόι Πάτον ζούσαν με τα τέσσερα παιδιά τους μια φαινομενικά ειδυλλιακή ζωή σε μια μικρή κωμόπολη του Ιλινόι. Ωστόσο κάποιες κακές οικονομικές αποφάσεις οδήγησαν την οικογένεια στα πρόθυρα της χρεωκοπίας, ενώ ένας επικίνδυνος εθισμός έφερε έλλειψη εμπιστοσύνης και βία ανάμεσα στο ζευγάρι. Μια ακόμα μικρή σπίθα ήταν τελικά αρκετή για να φέρει την ολική καταστροφή στην οικογένεια Πάτον, με τον πιο αιματηρό τρόπο. Το πρόγραμμα του Vodafone TV δεν το βλέπεις απλά, το ζεις. Για κορυφαία αθλητική δράση από την Ελλάδα και τον κόσμο, αλλά και το πιο πλούσιο περιεχόμενο τη στιγμή που το θες. Διάλεξε ταινίες ανάμεσα από τις μεγαλύτερες πρεμιέρες, αμέσως μετά την προβολή τους στο σινεμά. Ζήσε μαγικές οικογενειακές στιγμές με μία απίστευτη ποικιλία παιδικών και παρακολούθησε όλους τους διαθέσιμους κύκλους των δημοφιλέστερων σειρών. Γιατί στο Vodafone TV όλοι βλέπουν αυτό που θέλουν, τη στιγμή που το θέλουν!