Έμεινες σήμερα στο σπίτι και αναρωτιέσαι τι να κάνεις; Πάρε το τηλεκοντρόλ και κάθισε πιο αναπαυτικά στον καναπέ σου καθώς πέντε ξεχωριστές προτάσεις σε περιμένουν για σήμερα Σάββατο. Μια μουγκή και μοναχική καθαρίστρια αναπτύσσει μια ιδιαίτερη σχέση με ένα αλλόκοτο αμφίβιο πλάσμα ενώ το παιδί που μεγάλωσε σαν λύκος σε υποδέχεται στη ζούγκλα. Χάλεπ και Στίβενς διεκδικούν το τρόπαιο στο Roland Garros, λίγο μετά επώνυμοι παίκτες αγωνίζονται από τον… καναπέ και ένα μεσαιωνικό χωριό στοιχειώνεται από την παρουσία ενός λυκανθρώπου. Οι προτάσεις για σήμερα είναι πολλές και με το Vodafone TV έχεις περισσότερες!

The Shape of Water

Vodafone TV on demand Σκηνοθεσία: Γκιγιέρμο ντελ Τόρο Πρωταγωνιστούν: Σάλι Χόκινς, Ρίτσαρντ Τζένκινς, Μάικλ Σάνον, Οκτάβια Σπένσερ Διάρκεια: 123′

[sidequote]Ακόμη μια Οσκαρική ταινία στο Vodafone TV! Δείτε σήμερα κιόλας το The Shape of Water[/sidequote] Η Ελάιζα Εσπόζιτο είναι καθαρίστρια σε ένα εργαστήριο της κυβέρνησης την περίοδο του Ψυχρού Πολέμου. Δεν μπορεί να μιλήσει, καθώς την τραυμάτισαν στις φωνητικές χορδές όταν ήταν έμβρυο. Κάνει παρέα με τη συνάδελφό της, Ζέλντα, και με τον γείτονά της, Τζάιλς, ο οποίος είναι κρυφά ομοφυλόφιλος. Μία μέρα, φέρνουν στο εργαστήριο ένα ον, το οποίο αιχμαλώτισε ο Συνταγματάρχης Ρίτσαρντ Στρίκλαντ. Η Ελάιζα μπαίνει κρυφά στο εργαστήριο και ανακαλύπτει ότι είναι ένα ανθρωποειδές αμφίβιο ον. Συνεχίζει να μπαίνει κρυφά στο εργαστήριο και σιγά σιγά αποκτά επαφή μαζί του.

Το Βιβλίο της Ζούγκλας

Vodafone TV on demand Σκηνοθεσία: Τζον Φαβρό Πρωταγωνιστούν: Νιλ Σέτι Διάρκεια: 105′

[sidequote]Zήστε τη μαγεία της Disney στο Vodafone TV[/sidequote] Ο Μόγλης είναι ένα μικρό αγόρι που μεγάλωσε στη ζούγκλα με μια αγέλη λύκων. Εχθρός του είναι ο εκδικητικός τίγρης Σιρ Χαν που τρομοκρατεί τα υπόλοιπα ζώα, κι έτσι εκείνος αποφασίζει να φύγει από τον τόπο του για το Χωριό των Ανθρώπων. Ο Σιρ Χαν, όμως, θα χρησιμοποιήσει κάθε τρόπο για να τον φέρει πίσω.

Roland Garros

Παρακολούθησε ζωντανά τους αγώνες μέσω του Vodafone TV στο Eurosport 1 στις 16:00 AP_18157449063427 Στο μεγάλο τελικό της διοργάνωσης κοντράρονται το Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης, η Ρουμάνα Σιμόνα Χάλεπ, που θέλει να φτάσει στην κατάκτηση του πρώτου γκραν σλαμ της καριέρας της, με την Αμερικανίδα Σλόαν Στίβενς, Νο10 στον κόσμο. Μπορείτε να παρακολουθήσετε το παιχνίδι μέσω του Eurosport 1 στις 16:00.

Celebrity game night

ΑΝΤ1, 22:30 hfredfrΣτους καναπέδες του βραδινού παιχνιδιού κάθονται έξι επώνυμοι και ένας παίκτης με… διαιτητή τον Θοδωρή Αθερίδη. Δύο ομάδες, με 3 celebrities και 1 παίκτη η κάθε μία, ανταγωνίζονται σε γνωστά αγαπημένα αλλά και σε ολοκαίνουρια ξεκαρδιστικά παιχνίδια.

Η Κοκκινοσκουφίτσα

Star, 23:10 Σκηνοθεσία: Κάθριν Χάρντγουϊκ Πρωταγωνιστούν: Αμάντα Σέιφριντ, Σίλο Φερνάντεζ, Μαξ Άιρονς, Γκάρι Όλντμαν, Τζούλι Κρίστι, Βιρτζίνια Μάντσε, Μπίλι Μπερκ Διάρκεια: 92′ tghnghΓια δεκαετίες, οι κάτοικοι του χωριού Ντάγκερχορν έχουν καταφέρει να συνυπάρχουν με τους λυκάνθρωπους -που κάνουν την εμφάνισή τους κάθε πανσέληνο- προσφέροντάς τους θυσίες ζώων για να καταλαγιάσουν την όρεξη και τα ζωώδη ένστικτά τους. Όταν όμως η πανσέληνος γίνεται κόκκινη, ο λυκάνθρωπος καταπατά την εύθραυστη συμφωνία. Σκοτώνει τη μεγαλύτερη αδελφή της Βάλερι, μιας όμορφης νεαρής κοπέλας, που έχει μόλις μάθει ότι οι γονείς της έχουν κανονίσει να την παντρέψουν με τον Χένρι, κληρονόμο της πιο πλούσιας οικογένειας της πόλης. Το πρόγραμμα του Vodafone TV δεν το βλέπεις απλά, το ζεις. Για κορυφαία αθλητική δράση από την Ελλάδα και τον κόσμο, αλλά και το πιο πλούσιο περιεχόμενο τη στιγμή που το θες. Διάλεξε ταινίες ανάμεσα από τις μεγαλύτερες πρεμιέρες, αμέσως μετά την προβολή τους στο σινεμά. Ζήσε μαγικές οικογενειακές στιγμές με μία απίστευτη ποικιλία παιδικών και παρακολούθησε όλους τους διαθέσιμους κύκλους των δημοφιλέστερων σειρών. Γιατί στο Vodafone TV όλοι βλέπουν αυτό που θέλουν, τη στιγμή που το θέλουν!