Έμεινες σήμερα στο σπίτι και αναρωτιέσαι τι να κάνεις; Πάρε το τηλεκοντρόλ και κάθισε πιο αναπαυτικά στον καναπέ σου καθώς πέντε ξεχωριστές προτάσεις σε περιμένουν για σήμερα Τετάρτη. Το περίφημο τουρνουά τένις χαρίζει δυνατές στιγμές με τους κορυφαίους και τις κορυφαίες του αθλήματος και ένα εκδικητικό φάντασμα επιστρέφει με… παρέα. Μια αλλόκοτη πόλη με περίεργα μυστικά σε κρατάει στην τσίτα, λίγο μετά ένας αστυνομικός πρέπει να λύσει δώδεκα γρίφους για να σώσει τη γυναίκα του και ζευγάρια μετατρέπονται από αγαπημένοι σύντροφοι σε εχθροί. Οι προτάσεις για σήμερα είναι πολλές και με τη Vodafone TV έχεις περισσότερες!

Roland Garros

Παρακολούθησε ζωντανά τους αγώνες μέσω του Vodafone TV στο Eurosport 1 και 2 στις 12:00 ΣΑΡΑΠΟΒΑ [sidequote]Παρακολουθήστε ζωντανά από το Vodafone TV κορυφαία αθλητικά γεγονότα[/sidequote] Το πιο δημοφιλές από τα τέσσερα γκραν σλαμ του παγκοσμίου τένις, το Ρολάν Γκαρός οδεύει προς τα τελικά του στάδια με τους κορυφαίους και τις κορυφαίες του αθλήματος να μπαίνουν στην προημιτελική φάση, έχοντας ως στόχο τη διάκριση σε έναν θεσμό που έχει σχεδόν ενάμισι αιώνα ιστορίας. Πολύ ενδιαφέρουσες μονομαχίες τόσο στο ανδρικό ταμπλό όσο και το γυναικείο περιλαμβάνει η σημερινή ημέρα του Roland Garros. Η μάχη του Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης Ράφα Ναδάλ με τον Ντιέγκο Σβάρτσμαν από την Αργεντινή ξεχωρίζει στο αντρικό πρόγραμμα, ενώ οι αγώνες της Μουγκουρούθα με τη Σαράποβα και της Χάλεπ με την Κέρμπερ για τις γυναίκες αναμένονται συναρπαστικές.

Dementia 13

Vodafone TV on demand Σκηνοθεσία: Ρίτσαρντ ΛεΜει Πρωταγωνιστούν: Τζούλια Καμπανέλι, Τσάνινγκ Πίκετ, Στιβ Πολάιτ Διάρκεια: 123′

Ένα εκδικητικό φάντασμα, ένας μυστηριώδης δολοφόνος και μια οικογένεια όπου ο καθένας έχει μια μυστική σύγκληση σε μια νύχτα τρόμου σε αυτό το remake της πρώτης ταινίας μεγάλου μήκους του Francis Ford Coppola.

Hemlock Grove

Vodafone TV on demand Δες όλα τα επεισόδια και όλους τους κύκλους της σειράς στο Vodafone TV όποτε εσύ θέλεις! Σκηνοθεσία: Ιλάι Ροθ, Ντέραν Σαράφιαν Πρωταγωνιστούν: Λάντον Λιμπουαρόν, Μπιλ Σκάρσγκαρντ, Φάμκε Γιάνσεν, Ντάγκρεϊ Σκοτ, Λίλι Τέιλορ HEMLOCK_GROVE_YR03 Δυο έφηβοι, ένας νεαρός τσιγγάνος που είναι λυκάνθρωπος κι ένας πλούσιος κληρονόμος βρίσκονται να κατηγορούνται για το βίαιο φόνο ενός κοριτσιού στην μικρή πόλη του Χέμλοκ Γκρόουβ. Προκειμένου να αποδείξουν την αθωότητά τους, αναλαμβάνουν να βρουν οι ίδιοι τον δολοφόνο της, αποκαλύπτοντας στην πορεία όλα τα μυστικά της μικρής τους πόλης.

12 Δοκιμασίες

Star, 22:00 Σκηνοθεσία: Ρένι Χάρλιν Πρωταγωνιστούν: Τζον Σίνα, Άσλεϊ Σκοτ, Άινταν Γκίλεν, Στιβ Χάρις Διάρκεια: 100′ 9lf3km97 Ο Ντάνι Φίσερ, αστυνομικός στο τμήμα της Νέας Ορλεάνης, συλλαμβάνει έναν αδίστακτο εγκληματία, ο οποίος προσπαθεί να διαφύγει μετά από μια ληστεία πολλών εκατομμυρίων. Όμως κατά τη διάρκεια της καταδίωξης, η ερωμένη του ληστή χάνει τη ζωή της. Ορκισμένος να πάρει εκδίκηση, ο ληστής καταφέρνει να αποδράσει από τις φυλακές και υποβάλλει τον Ντάνι σε μια εφιαλτική δοκιμασία: για να σώσει τη ζωή της γυναίκας, που αγαπάει, θα πρέπει να λύσει δώδεκα γρίφους.

Fatal Vows

ΣΚΑΪ, 00:30 fggddgdg Στη σειρά ντοκιμαντέρ «Fatal Vows» διαφορετικά ζευγάρια μετατρέπονται από αγαπημένοι σύντροφοι σε εχθροί που είναι έτοιμοι να κατατροπώσουν ο ένας τον άλλο. Η Αμάντα και ο Τοντς Γουέλντον έμοιαζαν εκ πρώτης όψεως με το τυπικό συντηρητικό ζευγάρι της αμερικάνικης επαρχίας. Κανείς δεν ήξερε ότι πίσω από τις κλειστές πόρτες του σπιτιού τους, οι ερωτικές τους συνήθειες ήταν πολύ πιο «πολύχρωμες» και συχνά περιλάμβαναν και τρίτα άτομα. Όλα πήγαιναν καλά μεταξύ τους, μέχρι τη στιγμή που ένας από τους ερωτικούς τους παρτενέρ άρχισε να απειλεί τη σχέση τους. Το πρόγραμμα του Vodafone TV δεν το βλέπεις απλά, το ζεις. Για κορυφαία αθλητική δράση από την Ελλάδα και τον κόσμο, αλλά και το πιο πλούσιο περιεχόμενο τη στιγμή που το θες. Διάλεξε ταινίες ανάμεσα από τις μεγαλύτερες πρεμιέρες, αμέσως μετά την προβολή τους στο σινεμά. Ζήσε μαγικές οικογενειακές στιγμές με μία απίστευτη ποικιλία παιδικών και παρακολούθησε όλους τους διαθέσιμους κύκλους των δημοφιλέστερων σειρών. Γιατί στο Vodafone TV όλοι βλέπουν αυτό που θέλουν, τη στιγμή που το θέλουν!