Έμεινες σήμερα στο σπίτι και αναρωτιέσαι τι να κάνεις; Πάρε το τηλεκοντρόλ και κάθισε πιο αναπαυτικά στον καναπέ σου καθώς τέσσερις ξεχωριστές προτάσεις σε περιμένουν για σήμερα Κυριακή. Μια νεαρή κοπέλα γίνεται το μήλον της έριδος ανάμεσα σε δύο κολλητούς ενώ ο Άκης Πετρετζίκης ετοιμάζει απίθανες σπιτικές λιχουδιές. Η Ανταλάιν Μπόουμαν είναι 27 χρονών εδώ και οκτώ περίπου δεκαετίες και δοκιμάζει τα Bob’s Burgers μιας εκκεντρικής οικογένειας. Οι προτάσεις για σήμερα είναι πολλές και με το Vodafone TV έχεις περισσότερες!

We Love You

Vodafone TV on demand Σκηνοθεσία: Χακ Μπότκο Πρωταγωνιστούν: Γιουσέφ Ερακάτ, Λέλε Πονς, Τζάστιν Ντόμπις Διάρκεια: 117′ jm-0ujΟι κολλητοί Ford και Noah ερωτεύονται και οι δυο τη Callie και ανησυχούν ότι αυτό θα σημαίνει το τέλος της φιλίας τους. Στη συνέχεια, ωστόσο αναρωτιούνται αν η κοπέλα θα μπορούσε να βγαίνει και με τους δύο ταυτόχρονα.

Kitchen Lab

ΣΚΑΪ, 16:45 υρξθτ Σε ένα πραγματικό εργαστήριο που έχει γίνει το talk of the town, ο Άκης Πετρετζίκης δημιουργεί οικονομικές, εύκολες και φυσικά πεντανόστιμες συνταγές που λύνουν τα χέρια.

Το Μυστικό της Άνταλαϊν

Star, 17:40 Σκηνοθεσία: Λι Τόλαντ Κρέιγκερ Πρωταγωνιστούν: Μπλέικ Λάιβλι, Μάικλ Χιούσμαν, Χάρισον Φορντ, Έλεν Μπέρστιν, Κάθι Μπέικερ Διάρκεια: 97′ 90hj09Η Ανταλάιν Μπόουμαν είναι 27 χρονών εδώ και οκτώ περίπου δεκαετίες! Το θαύμα αυτό όμως σημαίνει ότι έχει ζήσει μία μοναχική ζωή. Δεν επιτρέπει στον εαυτό της να έρθει κοντά με κανέναν, από φόβο μήπως αποκαλυφθεί το τρομερό μυστικό της. Η μόνη, που το γνωρίζει, είναι η, πλέον, ηλικιωμένη κόρη της, Φλέμινγκ. Όμως μια τυχαία συνάντησή της με τον χαρισματικό φιλάνθρωπο Έλις Τζόουνς, αναζωπυρώνει το πάθος της Ανταλάιν για ζωή και έρωτα. Όταν κατά τη διάρκεια ενός Σαββατοκύριακου με  τους γονείς του κινδυνεύει να αποκαλυφθεί η αλήθεια, η Ανταλάιν παίρνει μια απόφαση, που θα αλλάξει τη ζωή της για πάντα.

Bob’s Burgers

FOX, 21:00 Δες το επόμενο επεισόδιο της 8ης σεζόν στο κανάλι FOX από το Vodafone TV. Και μην προβληματιστείς καθόλου αν το χάσεις, αφού μπορείς να το δεις μέχρι και 90 ημέρες με την υπηρεσία FOX Play, στο Vodafone TV. Σκηνοθεσία: Λόρεν Μπούσαρντ, Τζιμ Ντότεριβ Πρωταγωνιστούν: Τζον Μπένζαμιν, Τζον Ρόμπερτς, Κρίστεν Σαλ, Νταν Μιντζ gh89ghΤο Bob’s Burgers ακολουθεί τον Bob, ο οποίος διευθύνει το Bob’s Burgers με τη βοήθεια της γυναίκας του και των τριών παιδιών τους. Ο Bob και η εκκεντρική οικογένειά του, έχουν μεγάλες ιδέες για τα burgers που σερβίρουν, αλλά καμία για την εξυπηρέτηση πελατών. Παρά τους λιγδωμένους πάγκους, την κακή τοποθεσία και την έλλειψη σταθερής πελατείας ο Bob και η οικογένεια είναι αποφασισμένοι να ανεβάσουν το Bob’s Burgers στην κορυφή! Η βραβευμένη με Emmy animated σειρά σερβίρει γέλιο, νοστιμιά και κωμικοτραγικά σκηνικά. Το πρόγραμμα του Vodafone TV δεν το βλέπεις απλά, το ζεις. Για κορυφαία αθλητική δράση από την Ελλάδα και τον κόσμο, αλλά και το πιο πλούσιο περιεχόμενο τη στιγμή που το θες. Διάλεξε ταινίες ανάμεσα από τις μεγαλύτερες πρεμιέρες, αμέσως μετά την προβολή τους στο σινεμά. Ζήσε μαγικές οικογενειακές στιγμές με μία απίστευτη ποικιλία παιδικών και παρακολούθησε όλους τους διαθέσιμους κύκλους των δημοφιλέστερων σειρών. Γιατί στο Vodafone TV όλοι βλέπουν αυτό που θέλουν, τη στιγμή που το θέλουν!