Έμεινες σήμερα στο σπίτι και αναρωτιέσαι τι να κάνεις; Πάρε το τηλεκοντρόλ και κάθισε πιο αναπαυτικά στον καναπέ σου καθώς πέντε ξεχωριστές προτάσεις σε περιμένουν για σήμερα Παρασκευή. Το περίφημο τουρνουά τένις χαρίζει δυνατές στιγμές με τους κορυφαίους και τις κορυφαίες του αθλήματος ενώ καρχαρίες ταύροι σπέρνουν τον τρόμο στην ανοιχτή θάλασσα. Λίγο μετά η λαγουδίτσα Τζούντι, νεόκοπος αστυνομικός συνεργάζεται με μια κυνική και παμπόνηρη αλεπού. Η Μαρία Μπεκατώρου σε κάνει να χάσεις τη γη κάτω από τα πόδια σου ενώ το φριχτό δημιούργημα του επιστήμονα Βίκτορ Φράνκεσταϊν, περιπλανιέται μόνος του για αιώνες. Οι προτάσεις για σήμερα είναι πολλές και με το Vodafone TV έχεις περισσότερες!

Roland Garros

Παρακολούθησε ζωντανά τους αγώνες μέσω του Vodafone TV στο Eurosport 1 και 2 στις 12:00 Roland Garros [sidequote]Παρακολουθήστε ζωντανά από το Vodafone TV κορυφαία αθλητικά γεγονότα[/sidequote] Το πιο δημοφιλές από τα τέσσερα γκραν σλαμ του παγκοσμίου τένις, το Ρολάν Γκαρός βρίσκεται σε εξέλιξη, με τους κορυφαίους και τις κορυφαίες του αθλήματος να μπαίνουν στο κορτ, έχοντας ως στόχο τη διάκριση σε έναν θεσμό που έχει σχεδόν ενάμισι αιώνα ιστορίας. Η μάχη που ξεχωρίζει σήμερα είναι αυτή μεταξύ της Μαρίας Σάκκαρη και της Ρωσίδας, Ντάρια Κασάτκινα. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έχει ήδη πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις στο φετινό τουρνουά και θέλει με μια ακόμη να πάρει την πρόκριση για τους «16». Όσο για τους άνδρες, εξαιρετικό ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα παιχνίδια του Αλεξάντερ Σβέρεφ με τον Νταμίρ Τζουμχούρ, όπως και του Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ με τον Φερνάντο Βερντάσκο. Μπορείς να δεις τις πιο συναρπαστικές αναμετρήσεις της ημέρας του Γαλλικού Όπεν από τα Eurosport 1 και Eurosport 2.

Deep Blue Sea 2

Vodafone TV on demand Σκηνοθεσία: Ντάριν Σκοτ Πρωταγωνιστούν: Ντάνιελ Σαβρ, Μάικλ Μπιτς, Ρομπ Μάγιες Διάρκεια: 134′

Η ειδική στους καρχαρίες Dr. Misty Calhoun καλείται σαν σύμβουλος σε ένα εξαιρετικά μυστικό πρόγραμμα που διαχειρίζεται ο δισεκατομμυριούχος επιστήμονας Carl Durantis. Με φρίκη διαπιστώνει πως σαν θέματα δοκιμής χρησιμοποιούν καρχαρίες ταύρους που είναι ένα απρόβλεπτο και εξαιρετικά επιθετικό είδος. Χωρίς να δίνουν την απαραίτητη σημασία στις προειδοποιήσεις της, οι καρχαρίες σύντομα δραπετεύουν από τις υδάτινες εγκαταστάσεις και σπέρνουν τον τρόμο στην ανοιχτή θάλασσα.

Ζωούπολη

Vodafone TV on demand Σκηνοθεσία: Μπάιρον Χάουαρντ, Ριτς Μουρ, Τζάρεντ Μπους Διάρκεια: 108′

Η μοντέρνα μητρόπολη της Ζωούπολης δεν μοιάζει με καμία άλλη πόλη. Είναι ένα χωνευτήριο όπου κάθε είδους ζώο, από τον θηριώδη ελέφαντα μέχρι το μικροσκοπικό τρωκτικό, συνυπάρχει με το άλλο. Παρ’ όλα αυτά η πόλη είναι χωρισμένη σε κοινωνικές τάξεις βασισμένες σε προκαταλήψεις. Όταν η αισιόδοξη αστυνομικός Judy Hopps καταφθάνει, ανακαλύπτει ότι το να είσαι το πρώτο λαγουδάκι αστυνομικός ανάμεσα σε μεγαλόσωμα και σκληρά ζώα δεν είναι καθόλου εύκολο. Αποφασισμένη να αποδείξει την αξία της, αρπάζει την ευκαιρία να λύσει μια υπόθεση, ακόμα και αν αυτό σημαίνει ότι θα συνεργαστεί με μια φλύαρη και παμπόνηρη αλεπού που ακούει στο όνομα Nick Wilde. Έχουν λιγότερες από 48 ώρες στη διάθεση τους για να βρουν ένα εξαφανισμένο θηλαστικό.

Still Standing

ANT1, 18:00 Still Standing Παιχνίδι μέχρι τελικής πτώσης στο τηλεπαιχνίδι γνώσεων, με παρουσιάστρια τη Μαρία Μπεκατώρου. Κάποιοι χάνουν κυριολεκτικά τη γη κάτω από τα πόδια τους και λίγοι καταφέρνουν να μείνουν όρθιοι μέχρι τέλους.

Φρανκενστάιν

Star, 23:30 Σκηνοθεσία: Στιούαρτ Μπίτι Πρωταγωνιστούν: Άαρον Έκχαρτ, Μπιλ Νάι, Μιράντα Ότο, Ιβόν Στραχόβσκι, Τζέι Κόρτνεϊ Διάρκεια: 79′ hy89h Ο Άνταμ Φράνκεσταϊν, το φριχτό δημιούργημα του επιστήμονα Βίκτορ Φράνκεσταϊν, περιπλανιέται μόνος του για αιώνες, σε σκιές και σε μονοπάτια απερπάτητα, σκοτώνοντας δαίμονες και προστατεύοντας την ανθρωπότητα. Μαζί του έχει και το μυστικό της αναγέννησης των ανθρώπων, ένα μυστικό, που οι δαίμονες θέλουν απεγνωσμένα να αποκτήσουν ενώ το τάγμα των Gargoyles να καταστρέψει. Έτσι, ο Άνταμ, θα βρεθεί στη μέση ενός πολέμου, όπου θέλοντας και μη, θα κληθεί να πάρει θέση. Τότε θα συνειδητοποιήσει ότι η μοίρα της ανθρωπότητας θα κριθεί από τη δική του αποφασιστικότητα. Στην απόλυτη σύγκρουση του καλού με το κακό, αυτός κρατάει το κλειδί της σωτηρίας. Το πρόγραμμα του Vodafone TV δεν το βλέπεις απλά, το ζεις. Για κορυφαία αθλητική δράση από την Ελλάδα και τον κόσμο, αλλά και το πιο πλούσιο περιεχόμενο τη στιγμή που το θες. Διάλεξε ταινίες ανάμεσα από τις μεγαλύτερες πρεμιέρες, αμέσως μετά την προβολή τους στο σινεμά. Ζήσε μαγικές οικογενειακές στιγμές με μία απίστευτη ποικιλία παιδικών και παρακολούθησε όλους τους διαθέσιμους κύκλους των δημοφιλέστερων σειρών. Γιατί στο Vodafone TV όλοι βλέπουν αυτό που θέλουν, τη στιγμή που το θέλουν!