Έμεινες σήμερα στο σπίτι και αναρωτιέσαι τι να κάνεις; Πάρε το τηλεκοντρόλ και κάθισε πιο αναπαυτικά στον καναπέ σου καθώς τέσσερις ξεχωριστές προτάσεις σε περιμένουν για σήμερα Τρίτη. Μια νεαρή γυναίκα, ένας ψυχίατρος και η Ζακλίν Μπισέ πρωταγωνιστούν σε ένα ερωτικό θρίλερ στο Παρίσι ενώ μια μικρή εξερευνήτρια ανακαλύπτει τον κόσμο γύρω της. Η ενεργοποίηση του ρήγματος του Αγίου Ανδρέα φέρνει τα πάνω κάτω σε ένα εν διαστάσει ζευγάρι ενώ η βραδιά κλείνει με την αγαπημένη παρέα από τα παλιά, ζωντανά από τη Θεσσαλονίκη. Οι προτάσεις για σήμερα είναι πολλές και με τη Vodafone TV έχεις περισσότερες!

Ο Διπλός Εραστής

Vodafone TV on demand Σκηνοθεσία: Φρανσουά Οζόν Πρωταγωνιστούν: Μαρίν Βακτ, Ζερεμί Ρενιέ, Ζακλίν Μπισέ Διάρκεια: 107′

Η Chloé, μια ευάλωτη νεαρή γυναίκα με καταθλιπτικές τάσεις, αρχίζει ψυχοθεραπεία και ερωτεύεται τον ψυχίατρο της Paul. Μερικούς μήνες αργότερα μετακομίζουν στο ίδιο σπίτι και σύντομα ανακαλύπτει ότι ο εραστής της κρύβει την πραγματική του ταυτότητα.

Ντόρα η Εξερευνήτρια

Vodafone TV on demand Δες μαζί με τα παιδιά τις νέες περιπέτειες της Ντόρας, μέσω του Vodafone TV στο Nickelodeon, αλλά και όποτε εσύ θες χωρίς επιπλέον χρέωση. pj-0u Η αγαπημένη φίλη όλων εξερευνά τον κόσμο γύρω της, παρέα με τον καλύτερό της φίλο, τον Μπότα το μαϊμουδάκι. Ζητώντας τη βοήθεια του κοινού και του πιστού της Χάρτη, που είναι έτοιμος πάντα να της δείξει το δρόμο, η Ντόρα λύνει τους γρίφους και ξεπερνά τα εμπόδια που συναντά στην πορεία της. Σε κάθε επεισόδιο η Ντόρα και ο Μπότας ξεκινούν για μια συναρπαστική εξερεύνηση γεμάτη φαντασία ή για μια αποστολή με σκοπό να βοηθήσουν κάποιον που τους χρειάζεται, διασκεδάζοντας τα παιδιά και κάνοντάς τα να θέλουν να συμμετάσχουν και αυτά.

San Andreas: Επικίνδυνο Ρήγμα

Star, 22:00 Σκηνοθεσία: Μπραντ Πέιτον Πρωταγωνιστούν: Ντουέιν Τζονσον, Κάρλα Γκουτζίνο, Αλεξάντρα Νταντάριο, Πολ Τζιαμάτι Διάρκεια: 114′ -k0ouhiouΜετά την ενεργοποίηση του θανάσιμου ρήγματος του Αγίου Ανδρέα και τον σεισμό 9 Ρίχτερ, που προκάλεσε στην Καλιφόρνια, ένας διασώστης πιλότος ελικοπτέρου και η εν διαστάσει σύζυγος του αποφασίζουν να συνταξιδέψουν από το Λος Άντζελες στο Σαν Φρανσίσκο, για να σώσουν τη μοναχοκόρη τους. Αλλά το επικίνδυνο ταξίδι τους προς τα βόρεια είναι μόνο η αρχή. Τη στιγμή που πιστεύουν πως τα χειρότερα πέρασαν, θα συνειδητοποιήσουν πως τα δύσκολα μόλις ξεκίνησαν.

Ράδιο Αρβύλα

ΑΝΤ1, 00:15 τηξρυξτθκ Ο Αντώνης Κανάκης και η ομάδα του, Γιάννης Σερβετάς, Χρήστος Κιούσης και Στάθης Παναγιωτόπουλος, επέστρεψαν δυναμικά στον αέρα της late night ζώνης με το Ράδιο Αρβύλα, ζωντανά από τη Θεσσαλονίκη. Το πρόγραμμα του Vodafone TV δεν το βλέπεις απλά, το ζεις. Για κορυφαία αθλητική δράση από την Ελλάδα και τον κόσμο, αλλά και το πιο πλούσιο περιεχόμενο τη στιγμή που το θες. Διάλεξε ταινίες ανάμεσα από τις μεγαλύτερες πρεμιέρες, αμέσως μετά την προβολή τους στο σινεμά. Ζήσε μαγικές οικογενειακές στιγμές με μία απίστευτη ποικιλία παιδικών και παρακολούθησε όλους τους διαθέσιμους κύκλους των δημοφιλέστερων σειρών. Γιατί στο Vodafone TV όλοι βλέπουν αυτό που θέλουν, τη στιγμή που το θέλουν!