Η δυναμική πρεμιέρα του «Ελλάδα έχεις Ταλέντο» κέρδισε τις εντυπώσεις! Performers κάθε είδους γέμισαν τη σκηνή του ξεχωριστού show την Κυριακή 25 Μαρτίου, αποδεικνύοντας πως ακόμα… δεν τα έχουμε δει όλα!

Επόμενο «Ελλάδα έχεις Ταλέντο» έρχεται στους τηλεοπτικού δέκτες ακόμα πιο εντυπωσιακό την Κυριακή 1η Απριλίου και φέρνει νέα μοναδικά ταλέντα. Γνωρίστε τα… λίγο πριν τα δείτε επί σκηνής!


ΑΟΜΑΤΟΙ PRODUCTIONS – ΓΚΡΟΥΠ (ΜΑΣ ΕΠΙΑΣΕ Η ΚΡΙΣΗ)
Πέντε φίλοι δημιούργησαν αυτό το γκρουπ. Μέσα από τους στίχους τους και τη μουσική σατιρίζουν την επικαιρότητα. Ερμηνεύοντας το τραγούδι «Μας έπιασε η κρίση», ενθουσίασαν την κριτική επιτροπή.


ΣΚΟΥΚΤΟΡΟΒΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ – ΑΚΡΟΒΑΤΙΚΟ POLE DANCΕ

Η παγκόσμια πρωταθλήτρια του ακροβατικού pole dance για το 2010/2011, ήρθε στη χώρα μας για να διδάξει. Μόλις είδε το trailer της εκπομπής, αποφάσισε να δηλώσει συμμετοχή και το αποτέλεσμα δικαιώνει την απόφασή της!




ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΕΛΑΣΗΣ – ΤΟΞΟΒΟΛΙΑ 3X

Ο Παναγιώτης Γελάσης έρχεται από την Κύπρο και ασχολείται επαγγελματικά με την τοξοβολία. Στο «Ελλάδα έχεις Ταλέντο» δήλωσε συμμετοχή για να δείξει τις ικανότητές του στο αγαπημένο του άθλημα.


ΚΟΥΚΟ ΠΑΟΛΑ ΚΑΙ ΑΛΕΚΑ – BREAKDANCE ΔΙΔΥΜΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ
Οι δίδυμες Πάολα και Αλέκα είναι 11 ετών, χόρεψαν break-dance και κατάφεραν να κερδίσουν τον κόσμο και την κριτική επιτροπή!


ΣΑΝΚΑΡΑ-ΜΑΓΟΣ
Ο γνωστός μάγος Σανκάρα μας… μαγεύει μ’ ένα σόου ψευδαισθήσεων που παρουσιάζει για πρώτη φορά, στο «Ελλάδα έχεις Ταλέντο»!


ΚΑΡΝΑΒΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ – ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΟΡΑΣΗ

Ο Χρήστος, ένας 27χρονος καλλιτέχνης, εκ γενετής τυφλός τραγούδησε το «Άνθρωποι Μονάχοι» και έπαιξε πιάνο. Η ερμηνεία του συγκίνησε κοινό και κριτική επιτροπή.

Η Ελλάδα έχει ταλέντο και το δείχνει με εντυπωσιακούς performers και acts που συναρπάζουν. Επόμενο τηλεοπτικό ραντεβού την Κυριακή 1η Απριλίου στις 21:00, στην τηλεόραση του ΑΝΤ1.