Τις φήμες που την ήθελαν να λαμβάνει μέρος στο «Πρωινό ΑΝΤ1», αλλά και να παρουσιάζει τα παρασκήνια του «Dancing With The Stars 3» σχολίασε, κατά τη διάρκεια συνέντευξής της σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Δε μου αρέσει σε οποιαδήποτε πιθανή άδεια θέση στον ΑΝΤ1, να φαίνεται ξαφνικά ότι είμαι έτοιμη να πάω εκεί ή να μπω ως “εμβόλιμη ένεση”. Γιατί θεωρώ ότι αυτό προσβάλλει κυρίως μια ομάδα που δίνει τον δικό της αγώνα. Το “Πρωινό ΑΝΤ1” έχει ξεκινήσει από τον Σεπτέμβριο μια προσπάθεια πολύ αξιοπρεπή και αξιόλογη και θεωρώ ότι έτσι πρέπει να τελειώσει αυτή η ομάδα. Βεβαίως και αν το κανάλι θεωρήσει ότι μπορεί να γίνουν κάποιες αλλαγές που θα τους βοηθήσουν, ας τις κάνουν. (…) Δεν συζήτησα ποτέ κάτι τέτοιο, δεν μου το πρότειναν ποτέ» δήλωσε η ίδια.

Αμέσως μετά, ξεκαθάρισε: «Έχω κάνει κάποια ραντεβού με τον ΑΝΤ1 και η πιο καλή γνωριμία με τον σταθμό ξεκίνησε στο πλαίσιο του “Dancing On Ice”, αλλά και πιο πριν όταν είχαμε συζητήσει το ενδεχόμενο να κάνω την καλοκαιρινή εκπομπή που τελικά παρουσίασε η Νάντια Μπουλέ με τον Θανάση Πάτρα. (…). Όταν λοιπόν θα γίνει κάτι συγκεκριμένο σε επίπεδο συζήτησης-κουβέντας, τότε θα σας πω ότι όντως αυτό το καλό κλίμα αποτυπώθηκε και σε μια συνεργασία».