Στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς του Ant1 «Οι Παγιδευμένοι» είδαμε πως: Ο Δημήτρης και ο Ανδρέας δεν μπορούν να πιστέψουν ότι οι δικοί τους άνθρωποι τους λένε ψέματα και αποφασίζουν να το ερευνήσουν μόνοι τους, ελπίζοντας ότι οι υποψίες τους θα αποδειχτούν αβάσιμες.

Η Άννα, μετά τις επισκέψεις της σε δύο μάρτυρες – κλειδιά, καταφέρνει να αποσπάσει σημαντικές πληροφορίες για την υπόθεση εξαφάνισης της γυναίκας και της κόρης του Φαίδωνα. Το γεγονός ότι αυτό γίνεται χωρίς την άδεια της Αστυνομίας προκαλεί την οργή της Αγγελικής και οδηγεί τη σχέση των δύο γυναικών σε ρήξη.

Η Λίνα, ο Θοδωρής και η Δανάη εξακολουθούν να μην έχουν επικοινωνία με τη Νεφέλη και αυτό τους ανησυχεί. Η Άννα και ο Δημήτρης έρχονται κοντά σε μια ρομαντική, ερωτική βραδιά, αποκλειστικά και μόνο για τους δυο τους. Ένα στοιχείο που θα ανακαλύψει ο Κυριάκος ενοχοποιεί έναν δικό του συνεργάτη στην υπόθεση της δολοφονίας του Άκη.

Τι θα δούμε απόψε στο επεισόδιο 27 στις 22:30 στον Ant1;

Η ξαφνική εμφάνιση της Νεφέλης και η κατάθεσή της, πριν μιλήσει με τους υπόλοιπους, δημιουργεί κενά στην υπόθεση του Άκη. Ο Δημήτρης και ο Ανδρέας αρχίζουν, πλέον, να βεβαιώνονται ότι κάτι τους κρύβουν οι δικοί τους άνθρωποι. Η διαρροή στον κίτρινο Τύπο της σχέσης του Σταύρου και της Αγγελικής τούς φέρνει σε αδιέξοδο.

Ο Ανδρέας εντοπίζει το σήμα των κινητών των παιδιών και συνειδητοποιεί ότι δεν βρίσκονταν στο σπίτι την ώρα της δολοφονίας του Άκη. Η Υβόννη γνωρίζει στον Αλέκο τον Ιάσονα και του αποκαλύπτουν ότι είναι γιος του. Είναι αλήθεια; Παράλληλα, η Άννα με τον Σωτήρη βρίσκουν τον Περικλή, ο οποίος τους βεβαιώνει ότι ο Νίκος λέει ψέματα για τον πυροβολισμό. Η Άννα πάει αποφασισμένη στο πατρικό της για να μάθει την αλήθεια.

Ο Δημήτρης και ο Ανδρέας ερευνούν το κτίριο, στο οποίο σκοτώθηκε ο Άκης. Θα ανακαλύψουν την αλήθεια; Πόσο καλά έχουν εξαφανίσει οι δικοί τους τα ίχνη τους;

Δείτε φωτογραφίες από το αποψινό επεισόδιο:

Sneak preview: