Στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς του Ant1, «Ο Πρώτος από Εμάς» είδαμε πως: Το μενού της Σοφίας θα ενθουσιάσει όλη την παρέα, στο δείπνο στο σπίτι του Νικόλα, όπου θα γεννηθεί η ιδέα του ξεκινήματος μιας δικής της επιχείρησης. Ο Νικόλας συνεχίζει τις συνεδρίες της ψυχοθεραπείας, ενώ η Κάτια προσπαθεί να κρύψει από όλους την εγκυμοσύνη της.

Η Έλσα έρχεται πιο κοντά με τον Μάριο και αποφασίζει να βοηθήσει τη Σοφία στην επιχείρηση της. Η ξαφνική απόφαση της Χριστίνας να φύγει για επαγγελματικό ταξίδι θα ξαφνιάσει τον Φίλιππο, την ώρα που Αθηνά και Άλκης αρχίζουν να γίνονται φίλοι. Η ξαφνική αδιαθεσία της Κάτιας θα κινήσει τις υποψίες του Άλκη και του Έβαν. Θα αποκαλυφθεί το μυστικό της;

Τι θα δούμε απόψε στις 22:30 στο 18ο επεισόδιο της σειράς «Ο Πρώτος από Εμάς»;

Ο Μάριος και ο Τάσος διεκδικούν και οι δύο την Έλσα. Η Έλσα, όμως, είναι σε δίλλημα και δεν ξέρει ποιον να διαλέξει. Η Σοφία νιώθει πως το όνειρό της, να φτιάξει μία επιχείρηση και να πουλάει τα γλυκά της, μπορεί να γίνει πραγματικότητα και προσπαθεί να βρει τα χρήματα που χρειάζεται. Θα τη βοηθήσει ο Κοσμάς ή η βοήθεια θα έρθει από κάπου που δεν το φανταζόταν; Ο Άλκης που δεν καταλαβαίνει γιατί η Κάτια τον κρατά σε απόσταση αποφασίζει να πάει σπίτι της και παγώνει με μια είδηση που σίγουρα δεν την περίμενε.

Δείτε φωτογραφίες από το αποψινό επεισόδιο:

Δείτε sneak preview από το αποψινό επεισόδιο: