Οι εξελίξεις στην σειρά του ΣΚΑΪ «Οι Πανθέοι» αναμένονται και στο αποψινό επεισόδιο πολλές. Στο χθεσινό επεισόδιο των «Πανθέων» είδαμε πως: Ο Ανδρέας (Α. Χειλάκης) προτείνει στον Κίτσο (Μ. Σαράντης) και τη Μάρμω (Μ. Κράιλινγκ) να πάνε όλοι μαζί για φαγητό, φέρνοντάς τους σε αμηχανία. Η Χρυσοστόμη (Κ. Δανδουλάκη) απειλεί τη Μιρέλλα (Ε. Τοπαλίδου) να μείνει μακριά από τους Πανθέους. Ο Στάθης (Σ. Σταμούλης) ζητά από τον Φάνη (Θ. Κουρλαμπάς) να συνεργαστούν, ο Φάνης όμως έχει αμφιβολίες λόγω του χαρακτήρα του Στάθη. Ο Λουκάς (Π. Δεντάκης) ανακαλύπτει ποιος κρύβεται πίσω απ’ τις κλοπές των φαρμάκων στην κλινική και αναγκάζεται να πάρει δραστικά μέτρα.

Ο συμβολαιογράφος της οικογένειας πληροφορεί τον Ισίδωρο (Ν. Χατζόπουλος) για την παρουσία ενός άντρα που τον προσέγγισε με σκοπό να αποσπάσει πληροφορίες για τους Πανθέους. Ο Ισίδωρος υποπτεύεται πως ο Μαρμάρης (Μ. Συριόπουλος) είναι αυτός ο άντρας κι αποφασίζει να επιβεβαιώσει την υποψία του.

Η Λιάνα (Ι. Καραμήτρου) προσπαθεί να προσεγγίσει τον Θωμά (Γ. Κατσιμίχας) εκείνος όμως την απομακρύνει με τη συμπεριφορά του. Η Χρυσοστόμη θα αποπειραθεί να κρύψει μια για πάντα τα μυστικά της δεύτερης διαθήκης του Βλάση την ίδια στιγμή που ο Κίτσος θα εκμυστηρευθεί ένα τραγικό μυστικό στον Τέλη (Κ. Γαβαλάς).

Τι θα δούμε απόψε στις 21:00 στο 14ο επεισόδιο της σειράς του ΣΚΑΪ «οι Πανθέοι»;

Ο Κίτσος (Μ. Σαράντης) έχει αποκαλύψει στον Τέλη (Κ. Γαβαλάς) πως έχει αισθήματα για τη Μάρμω (Μ. Κράιλινγκ) και εκείνος τον συμβουλεύει να μην κάνει το λάθος και προχωρήσει περισσότερο μαζί της. Η Μάρμω, παράλληλα, καθησυχάζει τον Ανδρέα (Α. Χειλάκης), λέγοντάς του πως δεν έχει αλλάξει κάτι και είναι ευτυχισμένη δίπλα του. Ο Στάθης (Σ. Σταμούλης) θα δεχτεί τους όρους συνεργασίας από τον Φάνη (Θ. Κουρλαμπάς) χωρίς καν να τους ακούσει και η Μερόπη (Α. Μαξίμου) θα δείξει έντονα τη διαφωνία της στη σχέση που αρχίζουν να χτίζουν ο γιος της με τον αδελφό της. Η συνάντηση του Μαρμάρη (Μ. Συριόπουλος) και του Ισίδωρου (Ν. Χατζόπουλος) με τον συμβολαιογράφο αναβάλλεται τελευταία στιγμή επειδή ένας πιτσιρικάς κλέβει το πορτοφόλι του Μαρμάρη. Είναι όμως έτσι; Ή μήπως ο Μαρμάρης κερδίζει απλώς χρόνο για να βρει τον τρόπο να μην τον αναγνωρίσει ο συμβολαιογράφος και αποκαλυφθεί στον Ισίδωρο η πραγματική του ταυτότητα;

Δείτε φωτογραφίες από το αποψινό επεισόδιο:

Sneak preview του επεισοδίου: