Λίγες ώρες έμειναν μέχρι την ανάδειξη του μεγάλου νικητή του φετινού Survivor All Star. Σάκης Κατσούλης και Νίκος Μπάρτζης είναι οι δύο παίκτες οι οποίοι άντεξαν περισσότερο από 6 μήνες στον Άγιο Δομίνικο και πλέον βρίσκονται στο Γαλάτσι και ανυπομονούν και εκείνοι να ακούσουν από τον Γιώργο Λιανό ποιος είναι ο νικητής.

Η αστρολόγος Μαρί Γιόβα η οποία φιλοξενήθηκε στο πλατό της εκπομπής Καλοκαίρι Yes του Open μίλησε για τον αστρολογικό χάρτη των δύο φιναλίστ και τόνισε πως «δεν είναι τυχαίο που έμειναν αυτοί. Ο ένας είναι Σκορπιός, ο Σάκης Κατσούλης, είναι το ζώδιο που επιβιώνει σε όλες τις συνθήκες. Ο Νίκος Μπάρτζης που είναι Δίδυμος… Ο Δίδυμος πάντα χρησιμοποιεί το μυαλό του για να πετύχει, σαν τον πολυμήχανο Οδυσσέα».

Τι δείχνουν λοιπόν τα άστρα για τους δύο φιναλίστ;

«Οι δύο τους, ο Σκορπιός με τον Δίδυμο, έχουν μια απόλυτα καρμική σχέση. Και όταν λέω καρμική, δεν σημαίνει ότι είναι καλό» είπε στην συνέχεια η αστρολόγος.

Όταν της ζητήθηκε να πει τι δείχνουν τα άστρα για τον μεγάλο νικητή, η Μαρί Γιόβα σχολίασε πως δεν θέλει να προκαταβάλει την κοινή γνώμη και πρόσθεσε: «και οι δύο έχουν ευνοηθεί πάρα πολύ. Και φαίνεται γιατί έφτασαν εδώ που έφτασαν. Λίγο παραπάνω, γιατί θα κριθεί στο νήμα… τα social media ευνοούν πάρα πολύ τον Νίκο Μπάρτζη. Και τα άστρα το λένε… Τα social media που ανήκουν στον 11ο Οίκο, που είναι οι επικοινωνίες ευνοούν τον Νίκο Μπάρτζη. Έχει τον Δία τυχερό αστέρι… Επομένως ένα προβάδισμα από εκεί έχει ο Νίκος, χωρίς να σημαίνει ότι δεν ευνοείται αρκετά και ο Σάκης. Πάντα ο Σκορπιός, είναι πολύ σκληρός για να πεθάνει».