Με απάντηση στα social media αντιδρά η Εριέττα Κούρκουλου, μετά το κύμα αρνητικών σχολίων που δέχτηκε η Ιωάννα Τούνη κάτω από την ανάρτησή της όπου θήλαζε στη Γαλλία και σε δημόσιο χώρο τον γιο της. Η γνωστή influencer που βρέθηκε στη Γαλλική Ριβιέρα πριν λίγες ημέρες μαζί με τον μονάκριβο γιο της και την κολλητή της φίλη, Στέλλα Πάσσαρη. αποκρίθηκε φυσικά στους επικριτές της το πρωί της Τρίτης (4/7) αναφέροντας μεταξύ άλλων «Φτάνει πια αυτό το αστειάκι που κάνετε τις μαμάδες να νιώθουν ντροπή και ενοχικά για το πιο απλό πράγμα. Να ταΐσουν το παιδί τους».

Στο πλευρό της έσπευσε η Εριέττα Κούρκουλου. Από την πρώτη στιγμή έδειξε τη συμπαράστασή της στη γνωστή influencer λέγοντας στα social media ότι της είναι αδιανόητο να διαβάζει αυτά που γράφονται. Αναδημοσίευσε μάλιστα τη φωτογραφία της Ιωάννας Τούνη σχολιάζοντας: «Δεν πιστεύω αυτά που διαβάζω», έγραψε σχετικά με τα σχόλια που δέχτηκε η Ιωάννα Τούνη.

Ενώ έστειλε μήνυμα υποστήριξης στη γνωστή influencer: «Δεν υπάρχει πιο όμορφη εικόνα από μια μανούλα να θηλάζει το μωρό της. Συνέχισε Ιωάννα Τούνη», σημείωσε η Εριέττα Κούρκουλου.

Μερικά λεπτά αργότερα προέβη και σε μια ακόμη κίνηση. Η Εριέττα Κούρκουλου δημοσίευσε στο Instagram και δική της φωτογραφία της να θηλάζει τον γιο της, στέλνοντας μήνυμα για τον θηλασμό σε δημόσιους χώρους: «Θηλάζουμε όπου και όπως και όσο γουστάρουμε», έγραψε χαρακτηριστικά με αφορμή τα έντονα σχόλια που δέχτηκε η Ιωάννα Τούνη.