Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς μετά τις δύσκολες στιγμές που έζησε με την οικογένεια της, προσπαθεί να γυρίσει σελίδα και λίγο καιρό μετά τον γάμο της, αποφάσισε να επιστρέψει στην μουσική σκηνή και θα συνεργαστεί με τον Έλτον Τζον για να ερμηνεύσουν ένα μοναδικό κομμάτι.

Σύμφωνα με την pagesix.com οι δύο καλλιτέχνες ενώνουν τις φωνές τους για να ερμηνεύσουν την τεράστια επιτυχία του 1971 «Tiny Dancer», με την Universal Music να κυκλοφορεί την νέα διασκευή τον Αύγουστο.

«Έχουν ηχογραφήσει ένα remix του “Tiny Dancer” ως πλήρες ντουέτο – και είναι απίστευτο. Η Μπρίτνεϊ ήταν στο στούντιο στο Beverly Hills την περασμένη εβδομάδα με τον Έλτον για την μυστική ηχογράφηση του τραγουδιού», ανέφερε χαρακτηριστικά μια πηγή στην αμερικανική ιστοσελίδα.

Παράλληλα, η ίδια πηγή αποκάλυψε ότι «το έχουν ήδη παίξει στους ανθρώπους της δισκογραφικής και όλοι έχουν ξετρελαθεί. Είναι τόσο καλό. Λένε ότι αυτό θα είναι το τραγούδι του καλοκαιριού» και πρόσθεσε πως «αυτή ήταν ιδέα του Έλτον και η Μπρίτνεϊ είναι μεγάλη θαυμάστριά του».

Σημειώνεται, ότι η Μπρίτνεϊ Σπίαρς δεν σκόπευε σύντομα να επιστρέψει στην μουσική βιομηχανία, με το «HollywoodLife» να σημειώνει χαρακτηριστικά το 2020 ότι «η Μπρίτνεϊ δεν σχεδιάζει να ασχοληθεί σύντομα με τη μουσική» και πως «μοιράζεται με τους κοντινούς της ανθρώπους ότι θα ήθελε να επιστρέψει στη μουσική μια μέρα ξανά, αλλά όχι σύντομα».