Η Megan thee Stallion δίνει νέο νόημα στην έννοια του hot girl summer με τις πόζες της για την προώθηση του νέου της τραγουδιού με τίτλο Pressurelicious, στο οποίο συμμετέχει και ο ράπερ Future.

Η 27χρονη καλλιτέχνιδα εδώ και καιρό είχε υποσχεθεί στους fans της πως θα παρουσίαζε νέο κομμάτι από τον προηγούμενο μήνα και πλέον ενημέρωσε πως έχει γίνει διαθέσιμο. Παράλληλα, δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τις φωτογραφίες που το… συνοδεύουν κι «έριξε» το Instagram με τα likes να μετριούνται σε εκατομμύρια και τα σχόλια να την επαινούν.

Στο Youtube, στο μεταξύ, ανέβηκε και απόσπασμα από το κομμάτι με την εντυπωσιακή ράπερ να ανεβάζει τη θερμοκρασία με τη σεξουαλικότητά της και τις εντυπωσιακές καμπύλες της.

Σε μια από τις πόζες είναι εντελώς γυμνή και κάθεται σ’ έναν βράχο με το μακρύ μαλλί της που δημιουργεί κέρατα στο κεφάλι της να τυλίγεται γύρω από το στήθος της, ενώ ακουμπάει ένα δάχτυλο στο στόμα της. Σε άλλη φωτογραφία βρίσκεται πάνω σ’ έναν πάγκο φορώντας ένα μικροσκοπικό μπικίνι που τονίζει τη φιγούρα της και ρίχνει πάνω στο σώμα της «μίσος» με αποτέλεσμα να παίρνει φωτιά. Σε τρίτη φωτογραφία, φοράει μια λευκή μάσκα στο πρόσωπο της και από το στόμα της στάζει ο… τίτλος του τραγουδιού Pressurelicious.

Η Megan thee Stallion, πρόσφατα τιμήθηκε από τη γεννέτειρά της, την πόλη του Χιούστον της πολιτείας τους Τέξας των ΗΠΑ, ως επίτιμη δημότης και μάλιστα της αφιερώθηκε μια ολόκληρη ημέρα και της δόθηκε το κλειδί της πόλης σε μια αναγνώριση της προσφοράς της στον πολιτισμό της. Τον περασμένο Απρίλιο, δε, έκανε το… ντεμπούτο της στο μεγάλο φεστιβάλ μουσικής της Καλιφόρνια Coachella όπου παρουσίασε το έτερο νέο τραγούδι της με τίτλο Plan B. Πριν από μερικές εβδομάδες, δε, η 27χρονη ράπερ εντυπωσίασε και με τη συμμετοχή της στην κολεξιόν του οίκου μόδας Mugler.

https://www.instagram.com/p/CgUguN5LGun/?hl=en
https://www.instagram.com/p/CgSDljLpfrO/?hl=en
https://www.instagram.com/p/CgQAPaPv8rU/?hl=en