Η λαμπερή Άννα Βίσση σε μια εκ βαθέων συζήτηση η οποία ανατρέπει, εκπλήσσει και επιβεβαιώνει γιατί αυτή η γυναίκα είναι κάτι τόσο ιδιαίτερο.

«Σαν καλλιτέχνης ψάχνω ένα τρόπο να απευθυνθώ σε όλους. Δεν ξέρω αν το καταφέρνω μέσα  από το ρεπερτόριο των τραγουδιών μου αλλά νομίζω ότι μπορεί να το καταφέρω μέσα από τη γενικότερη στάση μου», λέει σε συνέντευξή της  στο BHMagazino.

Η τραγουδίστρια εκμυστηρεύεται τη στιγμή που βρέθηκε απέναντι σε ένα σοβαρό δίλημμα. «Είναι κάτι που έχει να κάνει με την κόρη μου. Ήταν κάποια στιγμή που με είχε ανάγκη σαν μαμά και όχι σαν φίλη. Αφότου έγινα μητέρα προσπαθούσα να είμαι μαμά αλλά φίλη με την κόρη μου, όμως κάποια στιγμή συνειδητοποίησα ότι περνούσε ένα σοβαρό πρόβλημα που εγώ δεν ήθελα να το παραδεχτώ. Έπρεπε όμως τελικά να το δω και να το παραδεχτώ και να γίνω δέκα φορές μαμά».

Απαντώντας στην ερώτηση σχετικά με ποια τέχνη θα αντάλλαζε το τραγούδι, απάντησε «Με τη ζωγραφική», ενώ σε ερώτηση αν θα μπορούσε να ζήσει μια στερημένη ζωή απάντησε «Μα…κυρίως στερημένη ζωή έχω ζήσει! Έχω περάσει φάσεις που ήμουν πάρα πολύ πλούσια και φάσεις που ήμουν πάρα πολύ φτωχή. Τώρα είμαι σε μια κατάσταση όπου αυτό που έρχεται στη δουλειά μου είναι άγνωστο αλλά βρίσκομαι σε μια ισορροπία ξανά, αφού έχω πληρώσει όλα τα λάθη των τελευταίων χρόνων».