Διάσημος σε ένα βράδυ έγινε ο Edgar Martirosyan, διανομέας πίτσας. Μπορεί το όνομα να μην σας λέει πολλά αλλά σίγουρα τον έχετε δει: είναι ο άνδρας που πήγε πίτσα τη βραδιά των Όσκαρ και έγινε πρωτοσέλιδο την επόμενη μέρα σε όλο τον κόσμο.

Η οικοδέσποινα των βραβείων Έλεν ντε Τζένερις εξακολουθεί να «εξαργυρώνει» εκείνη την ιδέα της με την πίτσα και αυτή τη φορά είπε να ευχαριστήσει τον Edgar επιφυλάσσοντάς του μια μεγάλη έκπληξη: και το όνομα αυτής Τζούλια Ρόμπερτς!

Στα Όσκαρ ο άνδρας έβγαλε από πουρμπουάρ χίλια δολάρια αλλά στην τελευταία εκπομπή της ντε Τζένερις τον περίμενε κάτι μάλλον καλύτερο, η ίδια η Τζούλια Ρόμπερτς, η αγαπημένη του ηθοποιός.

Ακομπλεξάριστη και με πολύ χιούμορ η Ρόμπερτς κρύφτηκε πίσω από ένα μπουκέτο λουλούδια και εμφανίστηκε ξαφνικά δίπλα του. «Έχεις πίτσα εκεί μέσα;» ρώτησε η 46χρονη τον Martirosyan που κρατούσε ένα κουτί πίτσας, κι εκείνος έμεινε άφωνος. Την αγκάλιασε θερμά και έδειξε με χειροφίλημα τον θαυμασμό του, όταν εκείνη είπε πως είναι ωραίο που τον ξαναβλέπει.

Δείτε τις φωτογραφίες