Για τη σχέση της με το σύζυγό της Γιάννη Αϊβάζη, μίλησε η Μαρία Κορινθίου που ήταν καλεσμένη στο «Πρωινό mou» το πρωί της Τετάρτης. Η γνωστή ηθοποιός σχολίασε ακόμα τα δημοσιεύματα που υποστήριζαν ότι έχουν χωρίσει.

Όπως ανέφερε, δεν έχει ιδέα για τις φήμες περί χωρισμού που έχουν δει το φως της δημοσιότητας. «Από το ξεκίνημα της σχέσης μας γινόταν. Στην αρχή είχαν πει ότι είναι διαφημιστικό κόλπο, ότι δεν ήμασταν όντως μαζί αλλά το κάναμε για να γίνεται “σάλος” γύρω από τα ονόματά μας. Μετά, αφού έμεινα έγκυος, κι αυτό είπαν ότι ήταν διαφημιστικό κόλπο ή ότι δεν ήμουν στα αλήθεια έγκυος», είπε.

Όσο για το αν την ενοχλεί και αν έχει αντιδράσει ποτέ με έντονο τρόπο, είπε χαρακτηριστικά: «Όχι, δεν έχω αντιδράσει ιδιαίτερα. Υπάρχουν στιγμές που με έχει ενοχλήσει πολύ γιατί είναι πολύ έντονο, από την άλλη κάποιες φορές βαριέμαι πολύ. Δεν έχουμε δώσει κανένα δικαίωμα, πάντως».

Παραδέχτηκε, επίσης, ότι «έχουμε έντονη σχέση κι όταν τσακώνομαι με τον Γιάννη, τσακώνομαι! Αυτό δεν σημαίνει ότι χωρίζουμε ή ότι δεν θέλει ο ένας τον άλλον».