Αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή και τους λόγους που δεν έκανε άλλο παιδί ιδιαίτερα όταν είχε σχέση με τον Κλαούντιο Κολντεμπέλα με τον οποίο ήταν μαζί 9 χρόνια , έκανε η Χριστίνα που βρέθηκε χθες καλεσμένη στο Πρωινό του Mega.

«Εγώ έμεινα χωρίς παιδί! Εγώ ήθελα παιδί, εκείνος δεν έκανε! Να βγει η αλήθεια, για να μην τα ρίχνουν όλα σε ‘μένα», είπε και συνέχισε: «Είχε πρόβλημα ο άνθρωπος, δεν μπορούσε να κάνει παιδί». Όπως εξομολογήθηκε με τον Κολντεμπέλα είχαν προσπαθήσει τέσσερις φορές να κάνουν παιδί με εξωσωματική χωρίς αποτέλεσμα.

Η Χριστίνα Παππά μίλησε και για τον γιο της Δημήτρη: «Όντως με “ταΐζει” ο γιος μου. Κάθε μάνα είναι περήφανη για το παιδί της, αλλά έχω κάνει ένα εξαιρετικό παιδί. Έχει εξαιρετικό χαρακτήρα, είναι πολύ καλός φίλος και με κάνει πολύ περήφανη. Στην αρχή, πριν ξεκινήσει τις δουλειές, επειδή τον είχα κακομάθει έλεγα “Ωχ, δεν τον βλέπω να κάνει τίποτα” και τώρα αγχώνομαι που δουλεύει τόσο πολύ».

Εξέφρασε, τέλος, την άποψη ότι «όλοι οι άνδρες είναι άπιστοι». «Το λέω επειδή είμαι συνειδητοποιημένη. Τους αγαπάω πολύ τους άντρες, αλήθεια», συμπλήρωσε και ξεκαθάρισε ότι δεν έχει σχέση αυτή την περίοδο.