Δεν έχουν τελειωμό τα μπλεξίματα του 19χρονου τραγουδιστή Τζάστιν Μπίμπερ με το νόμο.

Αυτή τη φορά η καναδική αστυνομία του απήγγειλε κατηγορίες για την επίθεση του κατά ενός οδηγού λιμουζίνας, τον Δεκέμβριο στο Τορόντο.

Η αστυνομία του Τορόντο αναφέρει σε ανακοίνωσή της ότι ο Μπίμπερ φέρεται να χτύπησε τον οδηγό στο πίσω μέρος του κεφαλιού του πολλαπλές φορές κατά τη διάρκεια φιλονικίας που είχαν οι δυο τους.

Ο καναδός ποπ σταρ εμφανίστηκε χθες στο αστυνομικό τμήμα μετά τις αναφορές ότι θα του απαγγελθούν κατηγορίες σχετικά με το συμβάν του ξυλοδαρμού. Ο Μπίμπερ έφτασε στο αστυνομικό τμήμα μέσα σε ένα μαύρο SUV, όπου τον περίμενε πλήθος δημοσιογράφων αλλά και θαυμαστών.

Ο 19χρονος είχε αυτό το μήνα αρκετά μπλεξίματα με τις αρχές των ΗΠΑ που του άσκησαν διώξεις για οδήγηση υπό την επήρεια ουσιών στο Μαϊάμι. Η αστυνομία τον είχε σταματήσει επειδή οδηγούμε με ιλιγγιώδη ταχύτητα μια νοικιασμένη Lamborgini. Ο ίδιος παραδέχθηκε στους αστυνομικούς ότι είχε πάρει χάπια, που του είχαν συνταγογραφηθεί, είχε καπνίσει μαριχουάνα και είχε καταναλώσει αλκοόλ.

Σύμφωνα με τα αρχεία του δικαστηρίου, ο Μπίμπερ δήλωσε αθώος σε αυτές τις κατηγορίες, σε γραπτή ένσταση που υπέβαλε ο δικηγόρος του. Εάν καταδικαστεί, ο νεαρός ποπ σταρ αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης 6 μηνών, αν και οι ειδικοί εικάζουν ότι είναι πιθανό η απόφαση να είναι ευνοϊκότερη επειδή είναι η πρώτη του παράβαση.