Λίγο χρόνο μόνο για τους δυο τους ήθελαν ο Brad Pitt και η Angelina Jolie. Με έξι παιδιά στο σπίτι και τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις να τρέψουν, είναι λογικό να αναζητούν ηρεμία και απομόνωση στις ιδιωτικές τους στιγμές.

Έτσι, στο Λος Άντζελες ξέκλεψαν μια βραδιά για τους δυο τους και την πέρασαν στη σουίτα 1502 του ξενοδοχείου Sunset Tower στο Χόλιγουντ.

Μια βραδιά στο συγκεκριμένο δωμάτιο κοστίζει 2.500 ευρώ- όχι πως το ζευγάρι θα το απασχόλησε το θέμα των χρημάτων- αλλά υπάρχει και ακόμα μία «ιδιαιτερότητα»: είναι η αγαπημένη σουίτα της πρώην του Pitt, Jennifer Aniston.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, συνήθως ο Brad και η Angelina επιλέγουν το Four Seasons ή το Hotel Bel Air. Συνήθως είναι ο Brad αυτός που αναλαμβάνει τις λεπτομέρειες. Αυτή τη φορά λέγεται πως ανέλαβε η Angelina με τα γνωστά αποτελέσματα.

Η 44χρονη Aniston δεν έκρυψε ποτέ την αγάπη της για το Sunset Tower και είναι τακτική επισκέπτριά του. Πιστεύεται
μάλιστα πως ξόδεψε εκεί 60.000 δολάρια κατά την τρίμηνη παραμονή της με τον μνηστήρα της Justin Theroux, όσο έψαχναν να αγοράσουν σπίτι στην περιοχή και πριν καταλήξουν στην έπαυλη που τελικά απέκτησαν.