Συνεχίζονται οι αντιδράσεις για το αμφιλεγόμενο βίντεο που προβλήθηκε στο γάμο του Justin Timberlake και της Jessica Biel, με άστεγους του Λος Άντζελες να τους στέλνουν ευχές για την νέα τους ζωή.

Αμερικανική ιστοσελίδα μίλησε με έναν από τους «πρωταγωνιστές», τον «Eddie», ο οποίος είπε πως πληρώθηκε 40 δολάρια για να πει την «ατάκα» του, την οποία του υπαγόρευσε ο δημιουργός του βίντεο και πως δεν είχε ιδέα πως έπαιρνε μέρος σε ένα κακόγουστο αστείο.

Ο «Eddie» είπε πως βρισκόταν στο Hollywood όταν τον προσέγγισε ένας άνδρας που του προσέφερε λεφτά για να πει λίγα συμφωνημένα λόγια στην κάμερα. Ο «Eddie» είπε πως το βίντεο φτιάχτηκε από ένα φίλο του ζευγαριού και πως ο ίδιος δεν είχε ιδέα πως επρόκειτο για τους Timberlake και Biel.

Όταν έμαθε πώς χρησιμοποιήθηκε το οπτικό υλικό, είπε: «Αυτό με κάνει να νιώθω πολύ άσχημα, με κορόιδεψαν».

Για την ιστορία, ο φίλος του ζευγαριού προσέγγισε άστεγους του Hollywood και τους έδωσε κάποια λεφτά για να πουν στην κάμερα ευχές για τους νεόνυμφους. Το βίντεο προβλήθηκε στο πάρτι του γάμου του διάσημου ζευγαριού. Ο γάμος εκτιμάται πως κόστισε 6,5 εκατ. ευρώ.

Δείτε τα βίντεο