Το supermodel θέλει να πρωταγωνιστήσει σε «καυτό» βίντεο και ψάχνει εθελοντή και χρηματοδότηση. Μήπως να τη βοηθούσαμε;

Τα πράγματα είναι απλά: η πανέμορφη Bar Rafaeli αποφάσισε να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα. Θέλει το δικό της sex tape και το θέλει τώρα!

Έκανε λοιπόν ένα εισαγωγικό βιντεάκι που εξηγεί τους λόγους που την ώθησαν στην παράτολμη απόφασή της, αναφέροντας: «για να είμαστε σαφείς, θα είναι ένα βίντεο με μένα να κάνω σεξ με κάποιον τύπο. Θα το κάνουμε σε πολλές και διαφορετικές στάσεις, για τουλάχιστον μερικές ώρες»!

Η πρώην του Leonardo di Caprio το έβαλε λοιπόν σκοπό να το κάνει το σεξοβιντεάκι και θέλει τη βοήθειά μας. Θέλει βλέπετε η παραγωγή της ταινίας να είναι χολιγουντιανών διαστάσεων και αναζητεί χρηματοδότηση για προηγμένο High Definition εξοπλισμό: 10 χιλιάδες ψωροδολάρια ψάχνει το κορίτσι για να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα!

Απευθύνθηκε λοιπόν στη δημοφιλή πλατφόρμα χρηματοδότησης Kickstarter και έθεσε το όραμά της στην κρίση του κόσμου. Και βέβαια ο κόσμος ανταποκρίθηκε κάτι παραπάνω από πρόθυμα!

Και βέβαια πρόκειται για πλάκα (δυστυχώς)! Το supermodel συνεργάστηκε με τα σαΐνια στη φάρσα του site «Funny or Die» και έβαλε φωτιές στον αντρικό πληθυσμό του πλανήτη. Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε γιατί ότι όλα τα ωραία στον κόσμο τελειώνουν με άδοξο τρόπο…