Είναι μία από τις πιο εκρηκτικές παρουσίες της σόουμπιζ και στα 43 της χρόνια διανύει μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της.

Μιλώντας στο OK αποκάλυψε τους λόγους για τους οποίους χώρισε με τον τότε σύζυγό της Κλαούντιο Κολντεμπέλα αλλά και για το νέο έρωτα στη ζωή της, τον Χάρη Σταματίου.

«Γνωριζόμαστε εδώ και τρία χρόνια, αλλά δεν έτυχε ποτέ να δούμε ο ένας τον άλλο διαφορετικά.  Ούτε καν το περίμενα όπως δεν τον περίμενε ούτε κι εκείνος.(…)Ο Χάρης με προσέγγισε πολύ έξυπνα και ήταν αρκετά επίμονος. Είναι άντρας παλαιάς κοπής, που ξέρει τι χρειάζεται μια γυναίκα» είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε επισημαίνοντας ότι συνήθως τη φλερτάρουν άνδρες μικρότερης ηλικίας.

«Δεν ξέρω γιατί συμβαίνει, αλλά κι έξω αν τύχει να βγω, θα με φλερτάρουν μικρότεροί μου. Ε, εδώ που τα λέμε οι άντρες άνω των πενήντα θα είναι ή παντρεμένοι ή προβληματικοί! Ποτέ στη ζωή μου δεν κοίταξα παντρεμένο…» είπε χαρακτηριστικά.

Η Χριστίνα Παππά παραδέχθηκε ότι με τον Κλαούντια Κολντεμπέλα χώρισε επειδή του είπε ότι ήταν ερωτευμένη με άλλον άντρα.

«Όταν μια σχέση φτάνει στο τέλος της και αρχίζεις να αισθάνεσαι συναισθήματα για κάποιον άλλον άντρα, θεωρώ ότι είναι πιο έντιμο να το πεις…».

Όλες οι ειδήσεις για το lifestyle και τη σόουμπιζ στο radar.gr