«Ωραίο το νυφικό φόρεμα» και άλλα παρόμοια ήταν τα περιπαικτικά σχόλια που έκαναν τα βρετανικά έντυπα για τη συγκεκριμένη αμφίεση της Geri Halliwell ,όμως πρώην μέλος του γυναικείου γκρουπ που ταυτίστηκε με τη δεκαετία του ενενήντα, έδωσε το παρών σε μια πολύ σημαντική φιλανθρωπική εκδήλωση που έγινε στο Λονδίνο και έδωσε το παράδειγμα της υπεύθυνης κοινωνικής συμπεριφοράς.

«Στις σημερινές συνθήκες, με την οικονομική κρίση που επικρατεί παγκόσμια, δεν θα έδινα παραπάνω από 100 λίρες για ένα φόρεμα» είπε η τραγουδίστρια και πρόσθεσε : « Το ρούχο δεν χρειάζεται να είναι ακριβό, η προσωπικότητα αυτού που το φοράει είναι που το αναδεικνύει». Να σημειωθεί ότι η Geri δεν αγόρασε την τουαλέτα που φόρεσε τη συγκεκριμένη βραδιά αλλά τη δανείστηκε για μια μέρα, για να εμφανιστεί ευπρεπώς στο φιλανθρωπικό gala.

Το ίδρυμα Raisa Corbachev ιδρύθηκε το 2006 με στόχο να υποστηρίξει ηθικά και οικονομικά παιδιά που πάσχουν από καρκίνο στη Ρωσία και τη Μεγάλη Βρετανία. Μέχρι στιγμής έχει συμβάλει καθοριστικά στην θεραπεία και στην πρόληψη και έχει συμβάλλει στην αναβάθμιση ποιότητας ζωής πολλών παιδιών.

Το Gala που είχε σαν στόχο να ενισχυθούν τα έσοδα του ιδρύματος έγινε στο Hampton Court Palace του Λονδίνου και πολλοί celebrities από τη Μεγάλη Βρετανία έδωσαν το παρών. Δείτε τις λαμπερές εμφανίσεις: