Ο Νίκος Βουρλιώτης μίλησε για τη συνεργασία που είχε πριν από πολλά χρόνια με τον αείμνηστο Βλάσση Μπονάτσο και τη διασκευή του τραγουδιού «Γαρύφαλλε».

«Εκείνη την εποχή ο Βλάσσης έκανε τα “Άλλα κόλπα” που έκαναν 80% τηλεθέαση. Πολύ δημοφιλής, ήταν σχεδόν παράλληλα με τη σχέση του με την Αλίκη Βουγιουκλάκη οπότε καταλαβαίνετε για τι μέγεθος μιλάμε. Κάνουμε τη διασκευή και υπάρχει η ιδέα από τη δισκογραφική εταιρεία για να τραγουδήσει ο Βλάσσης το τραγούδι» περιέγραψε ο Νίκος Βουρλιώτης, μιλώντας στο Στούντιο 4.

«Δεν είχε τραγουδήσει ποτέ ο Βλάσσης το “Γαρύφαλλε”, ποτέ. Το τραγούδησε μόνο με τους Going Through, άλλος το τραγουδούσε παλαιότερα και ο Βλάσσης έπαιζε κρουστά. Τελοσπάντων, είχα βρει το τηλέφωνο του, μέσω του Σταμάτη Κραουνάκη, τον έπαιρνα στο σταθερό και του άφηνα μήνυμα κάθε μέρα στον τηλεφωνητή» συνέχισε.

«Μετά από 50 τηλεφωνήματα και μήνες επιμονής, κάποια στιγμή αποφασίζω να παίξω το ντέμο του τραγουδιού στον τηλεφωνητή του. Ενώ έπαιζα μουσική σε ένα μπαρ στο Μικρολίμανο, λοιπόν, γύρω στη 1:00 ένα βράδυ με πήρε ο πατέρας μου στο σταθερό του μαγαζιού και μου είπε “σε πήρε κάποιος Βλάσης, μία τη νύχτα, μας ξύπνησε”. Μιλήσαμε, μου είπε πως του άρεσε το τραγούδι και κανονίσαμε να βρεθούμε στο στούντιο όπου και έφερε τον Βασίλη Σαλέα να παίξει κλαρίνο» αποκάλυψε ο Νίκος Βουρλιώτης.