Ένας νεαρός παίκτης του τηλεπαιχνιδιού «Ρουκ Ζουκ» φλέρταρε τη Ζέτα Μακρυπούλια με την ίδια να χαμογελάει από τα κοπλιμέντα του.

Ο Νίκος δήλωσε ότι σε μερικά χρόνια θα ήθελε να έχει σχέση με μία πανέμορφη κοπέλα. «Όταν λες πανέμορφη, πώς τη φαντάζεσαι;», τον ρώτησε η παρουσιάστρια, με τον νεαρό παίκτη να της απαντά «Σαν εσένα». «Σ’ ευχαριστώ, Νικόλα μου. Τη θέλεις ξανθιά δηλαδή; Με ανοιχτά μάτια;», είπε στη συνέχεια η Ζέτα Μακρυπούλια, με τον νεαρό παίκτη να της απαντά κοιτώντας τη στα μάτια «Σαν τα δικά σου».

Aυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Ζέτα Μακρυπούλια δέχεται το φλερτ των παικτών του «Ρουκ Ζουκ». Στο παρελθόν έχουμε δει αρκετές φορές την παρουσιάστρια και ηθοποιό να δέχεται τον θαυμασμό των ανδρών που έχουν διαγωνιστεί στο παιχνίδι του ΑΝΤ1.

Για παράδειγμα, ο νεαρός Κώστας φλέρταρε πριν από έναν χρόνο την παρουσιάστρια, η οποία διαχειρίστηκε με το γνωστό της χιούμορ τις ατάκες του νεαρού παίκτη. Η παρουσιάστρια του υπενθύμισε ότι έχει τα διπλά του χρόνια, αλλά εκείνος της απάντησε πως αυτό θα ήταν τέλειο, καθώς θα του μάθαινε πράγματα.

Κάτι ανάλογο συνέβη και με τον Παύλο, ο οποίος φλέρταρε ακόμα πιο δυναμικά τη Ζέτα Μακρυπούλια με την ίδια να γελάει από αμηχανία.

Ο Γιώργος αποκάλυψε στη Ζέτα Μακρυπούλια ότι ήταν ο παιδικός του έρωτας και μάλιστα, όταν εκείνη τον ακούμπησε καθώς γελούσε, εκείνος της είπε ότι θα κάνει μπάνιο μετά από έναν μήνα.

Σχετικά με το «Ρουκ Ζουκ» η Ζέτα Μακρυπούλια έχει δηλώσει σε συνέντευξή της στον Γρηγόρη Αρναούτογλου πως το αγαπά πολύ και φέτος σημειώνεται ότι είναι η 8η σεζόν του διάσημου τηλεπαιχνιδιού. «Αυτό το παιχνίδι το αγαπούσα από μικρή. Είμαι πολύ ευτυχισμένη που έχω το “Ρουκ Ζουκ”, είναι το φάρμακό μου. Δεν υπάρχει περίπτωση να πάω εκεί και να μην αλλάξει η διάθεσή μου. Μου αρέσει αυτή η επαφή που έχω αναπτύξει με τον κόσμο, γιατί ξέρεις ότι δεν είμαι πολύ κοινωνική. Είμαι ένας άλλος άνθρωπος στο “Ρουκ Ζουκ”. Δεν με αναγνωρίζω. Νιώθω πολύ σαν το σπίτι μου. Έχω καταλάβει ότι, αν δεν λυθούν οι παίκτες, η εκπομπή θα είναι στεγνή, οπότε κάνω ό,τι μπορώ για να περάσουν κι εκείνοι καλά», έχει δηλώσει χαρακτηριστικά.

Τελικά, κάποιοι παίκτες φαίνεται πως δεν είναι «μαγκωμένοι» καθόλου…