Η Μαρίνα Νικολαΐδου μίλησε για δεύτερη συνεχή ημέρα στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου διαψεύδοντας τις κατηγορίες ότι έχει κλέψει ρούχα από το «Σπίτι του Ηθοποιού».

Σημειώνεται ότι η ηθοποιός κατήγγειλε στη χθεσινή εκπομπή «Super Κατερίνα» πως η Άννα Φόνσου της έκανε έξωση από το «Σπίτι του Ηθοποιού», όπου ήταν φιλοξενούμενη για 9 χρόνια. Ο Πάντης Κούσης σημείωσε χθες, 22 Οκτωβρίου, στην εκπομπή του Alpha: «Η Μαρίνα Νικολαΐδου έμεινε περισσότερα χρόνια από αυτά που λέει το καταστατικό, δημιουργεί πάρα πολλά προβλήματα, βρίζει την κυρία Φόνσου και το “Σπίτι του ηθοποιού” όπου κοιμάται και τρώει. Τις δουλειές τις κάνει επειδή θέλει, δεν την υποχρεώνει κανείς. Έπαιρνε φαγητά και τα έκρυβε, έκρυβε κάποια ρούχα. Να μην πω τη λέξη έκλεβε, έχουν χαθεί πάρα πολλά ρούχα».

Η Μελίνα Νικολαΐδου μίλησε τηλεφωνικά με την εκπομπή «Super Κατερίνα» και τόνισε ότι αν συνεχίσουν να την κατηγορούν ότι έκλεβε, θα καταθέσει μήνυση. «Χθες όλα αυτά που είπε ο κ. Πάντης Κούσης εκ μέρους της κα. Φόνσου είναι ψέματα και ανακρίβειες. Δεν μπορεί να κάθεται και να κατηγορεί έναν άνθρωπο ότι έκλεψε. Αυτά είναι ανακρίβειες και ψέματα και άμα συνεχίσει ουσιαστικά θα κατατεθεί μήνυση από μένα. Σίγουρα», δήλωσε αρχικά η ηθοποιός.

«Δεν υπάρχουν όλα αυτά. Το κατηγορητήριο ήταν ότι έμεινα παραπάνω χρόνο, όπως έχουν μείνει και οι άλλοι ηθοποιοί που μένουν εκεί, οι άλλοι τέσσερις που σας λέω, και ότι δημιουργούσα έριδες. Εγώ είμαι αγαπητή σε όλο τον κόσμο, εσείς που με βλέπετε τώρα μπορείτε να κάνετε ρεπορτάζ εδώ στη γειτονιά. Δεν έχω κάνει ποτέ έριδες, ποτέ φασαρίες», ξεκαθάρισε.

«Τώρα είμαι στο “Σπίτι του Ηθοποιού” που ήρθα να πάρω τα πράγματα μου γιατί ο δικαστικός επιμελητής τα είχε κλειδώσει, να τα καταγράψουμε ουσιαστικά όλα. Η κα. Φόνσου είναι ακριβώς επάνω, με είδε και δεν μου μίλησε», τόνισε η Μαρίνα Νικολαΐδου για να καταλήξει: «Θα μπορούσε να μου είδε δώσει περιθώριο τουλάχιστον μέχρι τον Φεβρουάριο, που ήταν τα ασφαλιστικά μέτρα, να μου έλεγε “πάρε αυτή την παραμονή, να μείνεις για να μπορείς να βρεις μετά τον τρόπο τουλάχιστον για το πώς θα φύγεις”. Ούτε καν αυτό δεν μου είπε».

Δείτε το βίντεο στο 03.46: