Για τη σοβαρή περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της η Μαρία Μπακοδήμου μίλησε το πρωί της Τετάρτης 9/10 η Ματίνα Παγώνη. «Υπάρχουν φάρμακα στα οποία οι οργανισμοί κάνουν αλλεργικό σοκ» επεσήμανε και τόνισε ότι το ιστορικό είναι σημαντικό.

Η παρουσιάστρια αναγκάστηκε να νοσηλευτεί στη μονάδα εντατικής θεραπείας ιδιωτικού νοσοκομείου, μετά από αλλεργικό σοκ που υπέστη και το οποίο προκλήθηκε από φαρμακευτική ουσία.

Η Μαρία Μπακοδήμου είναι πλέον καλά στην υγεία της, ενώ το πρωί της Τρίτης 8 Οκτωβρίου έστειλε το δικό της μήνυμα και ευχαρίστησε όλους όσοι έστειλαν τις ευχές τους.

«Υπάρχουν φάρμακα που στους περισσότερους ανθρώπους δεν κάνουν καμία αλλεργία»

«Υπάρχουν οργανισμοί οι οποίοι είναι αλλεργικοί και συμβαίνει συχνά» δήλωσε στο Mega η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη.

«Γι’ αυτό το ιστορικό του καθενός είναι πολύ σημαντικό. Ο προσωπικός γιατρός πρέπει να γνωρίζει λεπτομέρειες για τον ασθενή του. Υπάρχουν φάρμακα που στους περισσότερους ανθρώπους δεν κάνουν καμία αλλεργία, υπάρχουν όμως και φάρμακα που οι οργανισμοί αντιδρούν, κάνουν σοκ και μπορείς να φτάσεις μέχρι διασωλήνωση» σημείωσε.

«Δεν είναι μόνο τα φάρμακα, είναι και διάφορες τροφές που μπορούν να φάνε και να κάνουν αλλεργία» είπε κλείνοντας.