Ο Δημήτρης Σταρόβας ταξίδεψε στην Κύπρο για την επετειακή παράσταση «Άγαμοι Θύται– Best Ωχ» μετά τη σοβαρή περιπέτεια υγείας του. Ο γνωστός καλλιτέχνης, μετά από αρκετούς μήνες, βρέθηκε και πάλι στη σκηνή και καταχειροκροτήθηκε από το κοινό της Κύπρου.

Το βράδυ της Τρίτης 3 Σεπτεμβρίου ο γνωστός καλλιτέχνης βρέθηκε στο Αμφιθέατρο Σχολής Τυφλών στη Λευκωσία, όπου και συμμετείχε στην παράσταση με την κιθάρα του.

Ο Τάσος Τρύφωνος, που ήταν μεταξύ των θεατών, έβγαλε μια selfie με τον Δημήτρη Σταρόβα και δημοσίευσε βίντεο στο Instagram από την παράσταση.

Ο Δημήτρης Σταρόβας έχει πλέον επιστρέψει στους ρυθμούς της καθημερινότητας και της δουλειάς του, ύστερα από το εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη τον Μάιο. Σε πρόσφατο βίντεο στο κανάλι του στο You Tube σημείωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί πρώτα από όλα σε ό,τι αφορά την υγεία μου, πάνε όλα προς το καλύτερο. Δεν έχω σχεδόν κανένα κινητικό πρόβλημα, μένει να αποκατασταθεί η ομιλία. Πιστεύω ότι υπάρχει πάρα πολύς κόσμος που δεν προσέχει τον εαυτό του, όπως έκανα εγώ. Ζω από τύχη, μόνο αυτό θα σας πω».