Η Ντορέττα Παπαδημητρίου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Καλύτερα αργά», όπου αρχικά έκανε μία αναδρομή στα χρόνια του αθλητισμού και συγκεκριμένα της ρυθμικής γυμναστικής.

«Το δεν τρώμε στη ρυθμική είναι από πολύ μικρή ηλικία γιατί το κομμάτι της διατροφής είναι πολύ σημαντικό. Εκείνα τα χρόνια, μάλιστα, δεν υπήρχε επιστημονική φροντίδα σε αυτό το κομμάτι, όλα τα κορίτσια δεν τρώγαμε, τρώγαμε πολύ λίγο. Πεινούσα, κάθε μέρα ζυγιζόμασταν, έπρεπε να ήμασταν σταθερές» σημείωσε αρχικά και στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Θυμάμαι τις Κυριακές επειδή είχαμε ρεπό, το Σάββατο με το που τελείωνα την προπόνηση πήγαινα και έτρωγα, γιατί την Κυριακή πάλι δεν θα έτρωγα, οπότε τη Δευτέρα που θα ζυγιζόμουν, μία η άλλη θα ήμουν». Παραδέχθηκε, ωστόσο, ότι «είναι ένα θέμα γιατί μιλάμε για κορίτσια ηλικίας 12-13-14 ετών» αν και, όπως είπε, «το κάνεις επειδή έχεις μπει στο τριπάκι που έχεις προπονητές που πιέζουν γι’ αυτό».

«Εγώ, δε, ήμουν μονίμως στο πρέπει να αδυνατίσεις γιατί ήμουν μυώδης και έπρεπε να το διαχειριστώ αυτό» πρόσθεσε η Ντορέττα Παπαδημητρίου. Η ηθοποιός ρωτήθηκε και για τα χρόνια της στον στίβο και αν «συναντήθηκε» με το ντόπινγκ, με την ίδια να απαντά «δεν βρέθηκα ποτέ σε θέση στον στίβο να μου προτείνουν τη χρήση αναβολικών». Όπως τόνισε το ντόπινγκ «είναι κάτι πάρα πολύ κακό και επικίνδυνο που δεν παίζει το παιχνίδι επί ίσοις όροις».

Μιλώντας για την τηλεόραση αποκάλυψε ότι αν ξαναέκανε τηλεόραση θα ήθελε να παρουσιάσει ένα τηλεπαιχνίδι. «Θα ήθελα να κάνω ένα τηλεπαιχνίδι, είμαι σε αυτή τη φάση βλέποντας πώς είναι η τηλεόραση σαν τηλεθεατής. Βλέποντας ότι οι πρωινές εκπομπές που είχα κάνει έχουν αλλάξει ύφος, δεν έχουν αυτό το ψυχαγωγικό, όπως το έχω εγώ στο μυαλό μου» σχολίασε.