Ο Νίκος Καρβέλας άνοιξε κανάλι στο Youtube, όπου ζητά να γκρεμιστούν οι εκκλησίες για να καταπολεμηθεί η φτώχεια και να καταργηθεί η πίστη του ανθρώπου στον Θεό, όπου ο γνωστός συνθέτης ισχυρίστηκε πως δεν υπάρχει.

«Το πρόβλημα είναι η Εκκλησία. Από εκεί ξεκινάει όλο το πρόβλημα. Η Εκκλησία, η οποία αποβλακώνει τον άνθρωπο και τον κάνει πρόβατο και πηγαίνει εκεί που πηγαίνουν όλα τα άλλα πρόβατα» σημείωσε μεταξύ άλλων ο Νίκος Καρβέλας προκαλώντας αντιδράσεις.

«Η φτώχεια δεν είναι πρόβλημα, είναι αρρώστια, αρρώστια του εγκεφάλου. Δηλαδή αν γκρεμίσουμε τις εκκλησίες θα θεραπευτεί η φτώχεια; Ναι. Αν έφτιαχνα ένα κόμμα, πόσοι θα ψήφιζαν τον Νίκο Καρβέλα που επιχειρεί να θεραπεύσει το πρόβλημα; Κανείς δε θέλει “Νίκους Καρβέλες”. Θέλει Μητσοτάκηδες, Κασσελάκηδες, Τσίπρες, θέλει τέτοιους ανθρώπους» λέει σε άλλο σημείο ο Νίκος Καρβέλας.

Λίγο μετά τη δημοσίευση των δύο βίντεο του Νίκου Καρβέλα στο Youtube, τα σχόλια πήραν «φωτιά». Πολλοί υποστήριξαν τον γνωστό συνθέτη, σχολιάζοντας πως θα τον ψήφιζαν σε μια ενδεχόμενη υποψηφιότητά του στις εκλογές, ενώ άλλοι τον αποδοκίμασαν για το ζήτημα της πίστης και τον θεσμό της Εκκλησίας.