Ο Χάρης Ακριτίδης μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣού» με την Ελένη Τσολάκη στο Open την Τρίτη (9/1), όπου ανάμεσα σε άλλα μίλησε για τη σχέση του με τη σύζυγό του. Στάθηκε δε, στην απώλεια του Βασίλη Καρρά και σε άλλα προσωπικά ζητήματα.

«Πέρασα μεγάλη στεναχώρια με την απώλεια του Βασίλη Καρρά. Ο Βασίλης δεν πέθανε, θα ζει για πάντα», είπε ο γνωστός τραγουδιστής για τον αείμνηστο Βασίλη Καρρά και άνοιξε το κεφάλαιο της πορείας του με τη σύζυγό του στη συνέντευξη, που παραχώρησε στο δημοσιογράφο Γιάννη Αρμουτίδη. «Από μικρός ξεκίνησα να δουλεύω σε συνεργείο αυτοκινήτων. Δεν ξέρω να κάνω κάτι άλλο. Στο σχολείο με είχαν για χαζό, δεν ξέρω να γράφω, δεν ξέρω να διαβάζω, είμαι δυσλεκτικός», πρόσθεσε και συνέχισε:

«Στα 17 μου άνοιξα το πρώτο μου συνεργείο αυτοκινήτων. Γνώρισα τη σύζυγό μου στα 13 της κι εγώ ήμουν 16. Παντρευτήκαμε όταν ήμασταν 17 και 20. Αν υπήρχε ένα σταυρόλεξο και λέγανε γυναίκα, σύζυγος και μάνα, θα είχε τη φωτογραφία της. Η σύζυγός μου είναι το δεξί μου χέρι σε όλα. Δεν κάνω τίποτα μόνος μου, ούτε καν ντους. Η γυναίκα μου με κάνει μπάνιο και μου φοράει τα εσώρουχά μου. Εγώ μόνο δουλεύω. Κάνω άλλα πράγματα μέσα στο σπίτι, για να μην την επιβαρύνω…».

Εξήγησε, δε, πού οφείλεται αυτό: «Από παρά πολύ μικρός, η μητέρα μου, επειδή είχαμε μεγάλη φτώχεια, αναγκαζόταν να με ντύνει και να με πλένει πριν πάω να πουλήσω κουλούρια. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να με γαλουχήσει, καλώς ή κακώς, ότι εσύ αγόρι μου μόνο δούλευε και φέρε μας λεφτά, για να ζήσουμε και εμείς θα σε έχουμε περιποιημένο. Από τότε ως σήμερα αυτό έχει συνεχιστεί».

Έπειτα, ο Χάρης Ακριτίδης μίλησε και για το ζήτημα του γάμου ομόφυλων ζευγαριών και της τεκνοθεσίας. «Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τη συμβίωση δύο αντρών. Εκεί που με βρίσκει αντίθετο είναι στο θέμα του παιδιού. Η μεγαλύτερη λέξη του κόσμου είναι η “μάνα”. Όταν έχασα τον πατέρα μου, έφτασα μέχρι το Δαφνί, φορούσα τα ρούχα του. Η γυναίκα μου δεν υπέγραψε, για να μπω», δήλωσε.

Κατέληξε λέγοντας: «Πέρασα οκτώ χρόνια πολύ δύσκολα, ήταν ένας αγώνας μετ’ εμποδίων. Η κόρη μου χειρουργήθηκε στο στήθος, αλλά ευτυχώς είναι καλά. Ο γιος μου είχε τροχαίο ατύχημα. Ο γιος μου κόλλησε σταφυλόκοκκο και έκανε δύο χειρουργεία στην καρδιά».