Μετά την επιτυχία του «Ελλάδα έχεις ταλέντο», οι υπεύθυνοι του ΑΝΤ1 ενημέρωσαν τον παρουσιαστή Χρήστο Φερεντίνο, αλλά και τα μέλη της κριτικής επιτροπής ότι θα πραγματοποιηθεί και νέος κύκλος, στον οποίο δεν θέλουν να γίνει καμιά αλλαγή.

Αν και ο καθένας τράβηξε το δρόμο του και η Ευγενία Μανωλίδου μετακόμισε στο Mega, όπου παρουσίασε το «Master Chef», η παρουσιάστρια ενημέρωσε από το καλοκαίρι τους υπεύθυνους του καναλιού για τη δέσμευσή της με το κανάλι του Αμαρουσίου.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες της εφημερίδας Espresso,παρά το βέτο του Mega, η Μανωλίδου θα είναι και στον επόμενο κύκλο του «Ελλάδα έχεις ταλέντο» ακόμα και αν αυτό την αφήσει εκτός «Master Chef».

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η παρουσιάστρια συναντήθηκε με τον υπεύθυνο του «Ελλάδα έχεις ταλέντο» ανά τον κόσμο, ο οποίος δεν είναι άλλος από τον Γιώργο Λεβέντη. Στο ραντεβού ο πρώην γενικός διευθυντής του ΑΝΤ1 και νυν διαχειριστής της πετυχημένης εκπομπής παγκοσμίως, εξέφρασε στη Μανωλίδου την επιθυμία του να συμμετέχει στην εκπομπή.

Αν και δεν έχουν μπει οι υπογραφές, δόθηκε ακόμη μια φορά η προφορική δέσμευση και από τις δύο πλευρές. Μπορεί λοιπόν να εκκρεμεί η τελική υπογραφή, αλλά όλα προχωρούν κανονικά και μέχρι το τέλος του μήνα επίσημα πλέον η Ευγενία Μανωλίδου θα είναι στον ΑΝΤ1.