Σε λίγες ώρες η πολυαναμενόμενη σειρά του Mega «Milky Way» η οποία φέρει την σφραγίδα του βραβευμένου με Χρυσό Φοίνικα στο κινηματογραφικό φεστιβάλ των Καννών, Βασίλη Κεκάτου, θα κάνει πρεμιέρα και οι τηλεθεατές θα γνωρίσουν έναν άλλον… γαλαξία.

Η ιστορία ενηλικίωσης της Μαρίας και του Τζο, δύο τελειόφοιτων Λυκείου που λαχταρούν να φύγουν μακριά από την αργόσυρτη επαρχιακή τους πόλη και να ζήσουν το «αθηναϊκό όνειρο», θα μιλήσει στις καρδιές όλων, όσων ετών κι αν είναι, σε όποια φάση της ζωής τους και αν βρίσκονται. Γιατί τελικά, ο καθένας από εμάς ονειρεύεται να δραπετεύσει από τον μικρόκοσμό του και να εξερευνήσει άλλους, μακρινούς γαλαξίες.

Η Κορίννα Ντουλλάαρτ η οποία υποδύεται την 17χρονη Μαρία στην σειρά Milky Way, το μεσημέρι της Πέμπτης (02/11) φιλοξενήθηκε στο πλατό της εκπομπής «Ελένη» και μίλησε στην Ελένη Μενεγάκη για όλα.

«Δεν θα ήμουν ποτέ στην παρέα κοριτσιών που ανήκω στην σειρά»

Η Κορίννα Ντουλλάαρτ μίλησε για την πρωταγωνίστρια της στη σειρά την οποία υποδύεται. «Η σειρά μιλάει για μία κοπέλα που είναι 17 ετών, μεγαλώνει στην επαρχία και έχει όνειρο να πάει στην Αθήνα να γίνει χορεύτρια. Όταν μαθαίνει ότι έχει μείνει έγκυος βλέπει τα όνειρά της να ”γκρεμίζονται”. Στην πορεία της θα υπάρξουν άνθρωποι που θα την βοηθήσουν κι άλλοι που την καταπιέζουν».

Ερωτώμενη πώς βλέπει να αντιμετωπίζουν την διαφορετικότητα, απάντησε: «όχι καλά». Μάλιστα αποκάλυψε ότι στην πραγματική της ζωή «δεν θα ήμουν ποτέ στην παρέα κοριτσιών που ανήκω στην σειρά».

Τι θα αγγίξει πιο πολύ το κοινό; «Παρουσιάζει μία πραγματικότητα και δεν κρύβει πράγματα η σειρά. Δείχνει πώς θα αντιδρούσε πραγματικά μία κοπέλα αν της συνέβαινε αυτό (η εγκυμοσύνη). Ακόμα και φίλες της που νόμιζε ότι θα ήταν εκεί για εκείνη, τσακώνονται μαζί της και έτσι ούτε αυτές δεν είναι δίπλα της».

Η ηθοποιός με ειλικρίνεια παραδέχθηκε: «Μου φαινόταν πάντα πολύ ενδιαφέρον. Ίσως επειδή η δική μου πραγματικότητα δεν μου άρεσε, θεωρώ ότι είναι μαγεία να έχεις την ευκαιρία να ζεις και να καταλαβαίνεις ήρωες μέσα από την Τέχνη».

Για τα πρώτά της επαγγελματικά βήματα δίπλα στον Βασίλη Κεκάτο ανέφερε: «Στην αρχή είχα πολύ άγχος. Στις δραματικές σχολές στην Ελλάδα δεν μαθαίνουν σινεμά. Ήταν κάτι τελείως καινούργιο για εμένα. Ο Βασίλης Κεκάτος ήταν σαν δάσκαλος για εμένα και με βοήθησε και έμαθα κάτι καινούργιο. Στο τέλος όμως ένιωθα ότι έχω χτίσει ένα άλλο χαρακτήρα, ότι έχω ζήσει μία άλλη ζωή, ήταν περίεργο».

Ποια είναι η Κορίννα Ντουλλάαρτ

  • Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα αλλά είναι μισή Ολλανδέζα από την πλευρά της μητέρας της.
  • Στις συνεντεύξεις της έχει πει ότι ήταν δύσκολο παιδί καθώς ήταν «κλειστή», μοναχική και αγοροκόριτσο. Τα στοιχεία της αυτά δεν έκαναν πολύ εύκολες τις σχέσεις της με τους συμμαθητές της και τα άλλα κορίτσια της ηλικίας της. Τόσο που στην Γ’ Λυκείου παραλίγο να σταματήσει το σχολείο.
  • Μικρή ήθελε να γίνει ηθοποιός όμως η μητέρα της την απέτρεψε και βρήκε άλλους τρόπους να εκφραστεί καλλιτεχνικά, όπως τη μουσική και τη ζωγραφική. Είχε, λόγω φωνής και ταλέντου, έφεση στην όπερα, αν και σε μικρή ηλικία προτιμούσε τα πανκ ακούσματα.
  • Η Μαρία, η ηρωίδα που υποδύεται στην σειρά του Mega «Milky Way», πάθος με την Ελένη Φουρέιρα
  • Ήταν έτοιμη να φύγει στο Άμστερνταμ για σπουδές στο λυρικό τραγούδι αλλά κατέβηκε από το αεροπλάνο τελευταία στιγμή και δήλωσε στους γονείς της ότι τελικά είχε αποφασίσει να ασχοληθεί με αυτό που αγαπούσε, την υποκριτική.
  • Σπούδασε στο θέατρο Τέχνης.
  • Δεν έχει δει καμία ελληνική σειρά αλλά έχει δει πολλές ξένες ταινίες.
  • Αγαπημένος της ξένος σκηνοθέτης είναι ο Κεν Λόουτς.
  • Αγαπημένος της Έλληνας σκηνοθέτης είναι ο Βασίλης Κεκάτος.
  • Ο Βασίλης Κεκάτος την ανακάλυψε και την ξεχώρισε στις διπλωματικές εξετάσεις της σχολής της και της πρότεινε να συνεργαστούν στα σποτ που ετοίμαζε για το 60ο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης. Μετά ακολούθησε η πανδημία και η πρόταση για τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο Milky Way που ουσιαστικά είναι η πρώτη της δουλειά.
  • Απεχθάνεται τον ανταγωνισμό στο επάγγελμά της και γι’ αυτό δεν θα πατούσε ποτέ επί πτωμάτων για να πάρει ένα ρόλο.
  • Λέει πως η υποκριτική είναι ένας τρόπος για να αποδράσεις από την πραγματικότητα και να ζήσεις πολλές διαφορετικές ζωές.
  • Δεν ξέρει αν θα ασχοληθεί ξανά με την τηλεόραση μετά το Milky Way
  • Την τρομάζει η υπερέκθεση, αγαπά την ηρεμία της και διαφωνεί με την κουλτούρα του θαυμασμού των celebrities.
  • Την απασχολούν θέματα όπως η βία, ο σεξισμός, η κλιματική αλλαγή και ονειρεύεται έναν κόσμο χωρίς φυλακές.