Η life coach του TikTok, Κατερίνα Σαλακά, έχει καταφέρει να γίνει viral μεταδίδοντας τη χαρά της στους 4.400 ακολούθους της. Ως ένα ευχάριστο άτομο, η Κατερίνα Σαλακά δηλώνει πως της αρέσει να βοηθά τον κόσμο και μιλά για το πώς έγινε διάσημη στα κοινωνικά δίκτυα.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» με τη Δανάη Μπάρκα, η Κατερίνα Σαλακά ανέφερε, αρχικά, πως «έγινα διάσημη στο TikTok έχοντας μόνο 300 followers. Είχα μόνο 300 όταν έγινε το πρώτο βίντεο viral». «Είμαι αισιόδοξη 24 ώρες το 24ωρο, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν αντιλαμβάνομαι τι γίνεται γύρω μου. Απλά, είμαι από τη φύση μου αισιόδοξη. Υπάρχει στιγμή που θα θυμώσω και θα εκνευριστώ, είμαι άνθρωπος».

«Μου στέλνουν πολλά μηνύματα και είμαι ευγνώμων. Οι άνθρωποι με ευχαριστούν γιατί προχώρησαν μπροστά και έχουν καλύτερη ψυχολογία. Μία κοπέλα μου έγραψε ότι απέτυχε στις Πανελλήνιες και την ενθάρρυνα να δει τα πράγματα με μια άλλη ματιά. Όταν βγήκαν τα αποτελέσματα μου έστειλε μήνυμα ότι τελικά πέρασε στη σχολή που ήθελε», ανέφερε η ίδια για την επικοινωνία που είχε με μια ακόλουθή της.

Όσον αφορά για τη στιγμή που ο Τάκης Ζαχαρώτος είχε μιμηθεί σε ένα δικό του βίντεο στο TikTok την Κατερίνα Σαλακά, εκείνη ανέφερε πως «ένιωσα μία τεράστια συγκίνηση για τη μίμηση του Τάκη Ζαχαράτου, τον θαυμάζω. Μου πήρε πολλά δευτερόλεπτα να καταλάβω τί γίνεται όταν άνοιξα το κινητό μου και ήταν το πρώτο βίντεο που ήρθε μπροστά μου. Οι στόχοι μου είναι να βοηθήσω όσους περισσότερους μπορώ αν αλλάξουν φιλοσοφία και να ζήσουν τη ζωή που ονειρεύομαι».

Πάρτε μια γεύση από τις συμβουλές της στο TikTok:

Και το βίντεο που τη μιμήθηκε ο Τάκης Ζαχαράτος:

@takiszaxaratosb

Παιδιά δεν άντεχα να μην μπω στον κόσμο της απόλυτης έμπνευσης @katerina.salaka σ ευχαριστώ που υπάρχεις ήταν ζήτημα χρόνου η σχέση μας !!!Αφιερωμένο με πολυ αγαπη σε όλους μας και ειδικά στον @georgeperris και @demiliakv ❤️❤️❤️#takiszaxaratos #new #tiktok #fyp #foryou

♬ πρωτότυπος ήχος – Takis Zaxaratos B