Η Έλενα Ράπτη Υπ. Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Tlive», στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha  με την Τατιάνα Στεφανίδου. Με τη δημοσιογράφο Σούζη Καζαντζίδου περπάτησαν  στους δρόμους της αγαπημένης Θεσσαλονίκης.

Ξεκινώντας από τα όμορφα και ανέμελα παιδικά χρόνια, μίλησαν  για την αγάπη της  για την Θεσσαλονίκη και για την πολιτική της διαδρομή. Για την εκλογή της  ως Δημοτική Σύμβουλος Θεσσαλονίκης το 1998 αλλά και ως Βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης από το 2004 ως σήμερα.

Αναφέρθηκαν  στο επίκεντρο των πολιτικών της παρεμβάσεων, τον άνθρωπο, τα παιδιά, τις γυναίκες, όλους όσοι έχουν ανάγκη. Γι’ αυτό οι περισσότερες πρωτοβουλίες της  έχουν ένα ισχυρό κοινωνικό πρόσημο ξεκινώντας από την Κοινωνική Οργάνωση «Αγάπη» και συνεχίζοντας στην Καμπάνια «Ένα στα Πέντε» του Συμβουλίου της Ευρώπης για τον Τερματισμό της Παιδικής Σεξουαλικής Κακοποίησης.

Αντλώντας δύναμη από την οικογένεια, τους αγαπημένους της  ανθρώπους, φίλους και συμπολίτες της, που πίστεψαν σε εκείνη  και εξακολουθούν να την  στηρίζουν με αγάπη, συνεχίζει  να υπερασπίζεται  με τις ίδιες αξίες τη Θεσσαλονίκη και τους ανθρώπους της και να διεκδικεί  το καλύτερο για τη χώρα της.

🔹Φιλοξενήθηκα στην εκπομπή «Tlive» @tlive_alphatv, στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha @alphatv με την Τατιάνα Στεφανίδου @tatistefanidou. Με τη δημοσιογράφο Σούζη Καζαντζίδου @s_kazantzidou περπατήσαμε στους δρόμους της αγαπημένης μου Θεσσαλονίκης.🔹Ξεκινώντας από τα όμορφα και ανέμελα παιδικά χρόνια, μιλήσαμε για την αγάπη μου για την Θεσσαλονίκη και για την πολιτική μου διαδρομή. Για την εκλογή μου ως Δημοτική Σύμβουλος Θεσσαλονίκης το 1998 αλλά και ως Βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης από το 2004 ως σήμερα. 🔹Αναφερθήκαμε στο επίκεντρο των πολιτικών μου παρεμβάσεων, τον άνθρωπο, τα παιδιά, τις γυναίκες, όλους όσοι έχουν ανάγκη. Γι αυτό οι περισσότερες πρωτοβουλίες μου έχουν ένα ισχυρό κοινωνικό πρόσημο ξεκινώντας από την Κοινωνική Οργάνωση «Αγάπη» και συνεχίζοντας στην Καμπάνια «Ένα στα Πέντε» του Συμβουλίου της Ευρώπης για τον Τερματισμό της Παιδικής Σεξουαλικής Κακοποίησης.🔹Αντλώντας δύναμη από την οικογένεια, τους αγαπημένους μου ανθρώπους, φίλους και συμπολίτες μου, που πίστεψαν σε μένα και εξακολουθούν να με στηρίζουν με αγάπη, συνεχίζω να υπερασπίζομαι με τις ίδιες αξίες τη Θεσσαλονίκη και τους ανθρώπους της και να διεκδικώ το καλύτερο για τη χώρα μου. #ΝέαΔημοκρατία #σπάσετησιωπή #προστασίαπαιδιών #ένασταπέντε #παιδικήσεξουαλικήκακοποίηση #childsexualabuse #councilofEurope #againstchildsexualabuse #σεξουαλικήκακοποίησηανηλίκων #σεξουαλικήεκμετάλλευση #ενημέρωσηπαιδιών #ΕθνικόΣχέδιοΔράσης @alphatv @tatistefanidou @s_kazantzidou

Posted by Elena Rapti on Sunday, May 14, 2023