Το θρίλερ με τον αξονικό τομογράφο του νοσοκομείου Ρεθύμνου, που έχει τεθεί εκτός λειτουργίας από την περασμένη Πέμπτη, συνεχίζεται, αφού για την επισκευή του απαιτείται η αποστολή ειδικού ανταλλακτικού από την Siemens στη Γερμανία!

Τεχνικός της εταιρείας επισκέφτηκε χθες το νοσοκομείο προκειμένου να διαπιστώσει ποια είναι η βλάβη, ωστόσο οι δύο ανταλλακτικές ταμπλέτες που είχε στην κατοχή του δεν βοήθησαν στην επίλυση του προβλήματος. Ενημέρωσε μάλιστα τη διοίκηση ότι η «σωτηρία» θα έρθει από τη Γερμανία.

Αυτό σημαίνει, φυσικά, ότι η ταλαιπωρία των πολιτών θα συνεχιστεί, καθώς δεν αποκλείεται η επισκευή του αξονικού τομογράφου να καθυστερήσει ίσως και μέχρι τέλος της τρέχουσας εβδομάδας. Και όλα αυτά τη στιγμή που εκτός λειτουργίας τουλάχιστον μέχρι χθες λόγω βλάβης ήταν και ο αξονικός τομογράφος του Νοσοκομείου Χανίων και άρα ήταν πολύ δύσκολη η εξυπηρέτηση περιστατικών από το νοσηλευτικό ίδρυμα του όμορου νομού!

Ο αξονικός του νοσοκομείου Ρεθύμνου είναι 13 ετών και θεωρείται ήδη ότι έχει ξεπεράσει το «προσδόκιμο ζωής» του. Μάλιστα, η εταιρεία κατασκευής τους μετά τα 10 χρόνια δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες συντήρησης του, πράγμα που ωστόσο συνεχίζει να γίνεται κάθε φορά που προκύπτει βλάβη.

Πηγή: www.goodnet.gr