Η πιστοποίηση PMP®, του Project Management Institute-USA, μετρά σήμερα πάνω από 600.000 πιστοποιημένους project managers σε όλο τον κόσμο και βρίσκεται στις πρώτες θέσεις ζήτησης επαγγελματικών πιστοποιήσεων στο τομέα της Πληροφορικής.

Στις 7-9 Ιουλίου διεξάγεται το μοναδικό στην Ελλάδα προπαρασκευαστικό σεμινάριο για τις εξετάσεις PMP, «PMP Prep course», το οποίο δίδεται αποκλειστικά με ξένους εισηγητές στην Αγγλική. Στο υλικό συμπεριλαμβάνεται δωρεάν πρόσβαση σε on line πλατφόρμα εξάσκησης με τις ερωτήσεις και εξοικείωσης με το περιβάλλον εξετάσεων για να σας βοηθήσει να περάσετε επιτυχώς με την πρώτη προσπάθεια!

Το σεμινάριο απευθύνεται σε έμπειρους project managers και επαγγελματίες που θέλουν να πιστοποιήσουν τις γνώσεις και την εμπειρία τους στη διαχείριση έργου σύμφωνα με διεθνή πρότυπα.

Τα σεμινάρια διεξάγονται από την Ελληνοαμερικανική Ένωση, εξουσιοδοτημένο εκπαιδευτικό συνεργάτη του Project Management Institute, σε συνεργασία με τη διεθνή εταιρεία εξειδικευμένων συμβούλων Global Business Management Consultants.

Οι θέσεις είναι περιορισμένες. Εγγραφείτε τώρα!

Πληροφορίες εγγραφές:

Center of Excellence in Project Management

210-3680907, [email protected]

projectmanagement.hau.gr

Πλοηγηθείτε στον νέο ηλεκτρονικό κατάλογο.