Ο πατέρας Μεθόδιος, μοναχός της παλιάς Μονής Εσφιγμένου, είναι φανατικά εναντίον του εμβολίου κατά του κορονοϊού. Ανέφερε πως από «άνθρωποιθα γίνουμε ζόμπι» και υποστήριξε πως όλα όσα συμβαίνουν με την Covid-19 αποτελούν ένα παγκόσμιο σχέδιο μείωσης του ανθρώπινου πληθυσμού.

«Γίνεται μεταλλαγή του DNA και από άνθρωποι θα γίνουμε ζόμπι. Όπως το λέει η Αποκάλυψη, λέει δύο δισεκατομμύρια άνθρωποι έχουν εμβολιαστεί. Λέει ότι θα χαθεί το 1/3 της γης. Όλοι οι μεγάλοι γιατροί λένε ότι σε λίγο, σε έναν χρόνο, σε δύο, σε ενάμιση, αύριο, θα πεθαίνουμε”, λέει ο μοναχός, ο οποίος υποστήριξε δεν θα ευλογήσει τους εμβολιασμένους «αν κάνουν αυτό το πράγμα». Το βίντεο μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha.

Μάλιστα, ο πατέρας Μεθόδιος εκτιμά πως θα ακολουθήσει «εμφύλιος πόλεμος» εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού και των μέτρων προστασίας κατά της εξάπλωσης του ιού. «Τώρα τι έχουμε, δικτατορία ή δημοκρατία; Μας πάνε με μαθηματική ακρίβεια σε εμφύλιο πόλεμο, αυτή είναι η δική μας γνώμη. Γιατί βλέπεις τώρα τους εμβολιασμένους να επιτίθενται στους ανεμβολίαστους», τόνισε.

«Εδώ δεν πέθανε κανένας μοναχός, κανένας μέσα στο μοναστήρι. Πέθανε ένα γεροντάκι 97 ετών, ο άλλος 95, ο άλλος 85. Τους στείλαμε, όμως, έξω γιατί υπάρχουν ορισμένοι που λένε που λένε πως δεν δεχόμαστε την ιατρική βοήθεια. Στείλαμε και πέθαναν δύο. Ας πούμε πως η θεραπεία τους από τον κορονοϊό πήγαινε καλά, αλλά προσβλήθηκαν από ενδονοσοκομειακό βάκιλο», κατέληξε.