Τη θλίψη της για τον θάνατο της προέδρου του Κινήματος Αλλαγής, Φώφης Γεννηματά, εκφράζει η Γενική Συνομοσπονδία Εργατών Ελλάδας (ΓΣΕΕ).

Όπως αναφέρει η Συνομοσπονδία σε ανακοίνωσή της, «η Φώφη Γεννηματά έδωσε με θάρρος εδώ και χρόνια τη μάχη της κατά του καρκίνου, προσπαθώντας σε κάθε ευκαιρία να δώσει δύναμη μέσα από τον προσωπικό της Γολγοθά σε χιλιάδες γυναίκες που αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα. Μαχήτρια, μέχρι το τέλος, πάλεψε με σθένος και αξιοπρέπεια, χωρίς ποτέ να χρησιμοποιήσει το πρόβλημά της για οποιοδήποτε όφελος».

«Η Φώφη Γεννηματά με το ήθος και την ευγένειά της πέτυχε την αποδοχή από τον πολιτικό κόσμο της χώρας. Υπερασπίστηκε εργασιακά δικαιώματα και αγωνίστηκε στο πλευρό του κόσμου της εργασίας, φέρνοντας στο προσκήνιο τα προβλήματα των μη προνομιούχων και των αδυνάμων. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους της» επισημαίνει η ΓΣΕΕ.

Εργατικό Κέντρο Αθήνας: Στάθηκε φωτεινό παράδειγμα για κάθε γυναίκα

«Τη βαθιά οδύνη του για τον άδικο και πρόωρο χαμό της Φώφης Γεννηματά» εκφράζει το Εργατικό Κέντρο Αθήνας (ΕΚΑ).

«Τα λόγια μοιάζουν φτωχά… Πάλεψε σθεναρά, μέχρι τελευταία στιγμή και έδωσε δύναμη σε πολύ κόσμο που παλεύει με τον καρκίνο, αλλά κυρίως στάθηκε φωτεινό παράδειγμα για κάθε γυναίκα, παλεύοντας για τις αξίες, τα “πιστεύω” και τα “θέλω” της. Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια και ευχόμαστε δύναμη και κουράγιο στην οικογένειά της» καταλήγει η ανακοίνωση του ΕΚΑ.