Το 152ο νηπιαγωγείο της Αθήνας που βρίσκεται στα Κάτω Πατήσια επισκέφτηκε το πρωί της Δευτέρας (13/9) ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης δίνοντας το παρών στον αγιασμό που τελέστηκε για τη νέα σχολική χρονιά.

Ο δήμαρχος Αθηναίων συνομίλησε με τους μαθητές και τους γονείς τους ενώ εξέφρασε τη χαρά του που όπως είπε 1.300 μικροί Αθηναίοι φέτος θα φοιτήσουν στους προνηπιακούς σταθμούς του δήμου.

«Σήμερα έχουμε πολύ μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό» επεσήμανε ο Κώστας Μπακογιάννης στην κάμερα του Newsbeast υπογραμμίζοντας πως «η καρδιά της Αθήνας χτυπά στις γειτονιές της, χτυπάει στα σχολεία της».

«Φέτος έχουμε μια ποιοτική αλλαγή. 1.300 αθηναϊκές οικογένειες, 1.300 μικροί Αθηναίοι έχουν αποκτήσει σχολική στέγη γιατί πλέον εφαρμόζεται στην Αθήνα κάτι που όλοι έλεγαν πως δεν μπορεί να γίνει, η δίχρονη υποχρεωτική προσχολική εκπαίδευση» ανέφερε.

«Θέλω να πω ένα πάρα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους δούλεψαν στον δήμο Αθηναίων για να τηρήσουμε στο ακέραιο αυτή την υπόσχεσή μας. Πιστεύω ότι οι εικόνες αυτές, τα χαμόγελα των παιδιών και των γονέων τους είναι η καλύτερη απάντηση» τόνισε ο δήμαρχος Αθηναίων.

Δείτε τις δηλώσεις του Κώστα Μπακογιάννη

Για τα παιδιά που πηγαίνουν στο νηπιαγωγείο σημειώνεται είναι υποχρεωτικό το self test δύο φορές την εβδομάδα και κάθε Τρίτη και Παρασκευή πρέπει να φέρουν μαζί τους τη βεβαίωση ότι το τεστ τους είναι αρνητικό.

Δείτε το φωτορεπορτάζ του Newsbeast

Φωτορεπορτάζ: Γιάννης Κέμμος