Λόγω εργασιών συλλογής, μεταφοράς, επεξεργασίας και διάθεσης ακαθάρτων, θα πραγματοποιηθούν οι ακόλουθες προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στις παρακάτω οδούς, περιοχής Δήμου Κρωπίας, κατά το χρονικό διάστημα από 1-9-2014 έως 10-9-2014, καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ώρου:

• Πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, με εξαίρεση τα οχήματα του εργοταξίου, στη Λ. Βασ. Κων/νου, στο τμήμα της από την οδό Λέκκα Χατζή έως την οδό Ιωάννου Πρόφη και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας. Στο συγκεκριμένο τμήμα η κυκλοφορία των οχημάτων στις συμβολές της Λ. Βασ. Κων-νου με τις οδούς Κοσμά Νικολού & Χρήσου Παύλου, Γκιόκα, Δημ. Παπανικολάου & Αλλαγιάννη και Συντ. Δαβάκη και στο τμήμα της από την οδό Ι. Καβασαλιώτου έως την οδό Αγ. Παρασκευής, θα διεξάγεται κανονικά.
• Πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην Λ. Βασ. Κων/νου, στο τμήμα της από την οδό Κολοκοτρώνη έως την οδό Ιωάννου Πρόφη, ρεύμα κυκλοφορίας προς Παιανία-Γλυκά Νερά.
• Πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη Λ. Βασ. Κων/νου, στο τμήμα της από τη Λ. Βάρης-Κορωπίου έως την οδό Αναπαύσεως, ρεύμα κυκλοφορίας προς Παιανία-Γλυκά Νερά. Στο συγκεκριμένο τμήμα η κυκλοφορία των οχημάτων στη συμβολή της Λ. Βασ. Κων/νου με την οδό Αναπαύσεως, θα διεξάγεται κανονικά.

Κατά τις ανωτέρω διακοπές η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται ως εξής:

Κατεύθυνση προς Παιανία-Γλυκά Νερά: δεξιά Αναπαύσεως, συνέχεια ευθεία Τίμιου Σταυρού, αριστερά ανώνυμη οδό προς την Εθν. Αντιστάσεως, δεξιά Εθν. Αντιστάσεως, συνέχεια ευθεία Κων-νου Ι. Λάμπρου, αριστερά Αττικής, δεξιά Βασ. Κων-νου και συνέχεια κανονικά.
Κατεύθυνση προς Μαρκόπουλο: αριστερά Αττικής, δεξιά Κων-νου Ι. Λάμπρου, συνέχεια ευθεία Εθν. Αντιστάσεως, συνέχεια ευθεία Γράμμου, αριστερά Ηρακλέους, δεξιά Αναπαύσεως, αριστερά Βασ. Κων-νου και συνέχεια κανονικά.