H ολοκαίνουρια άφιξη των νοτίων προαστίων, ακούει στο όνομα Moouu και αποτελεί μια πρόταση αυθεντικής μοντέρνας κρεατοφαγίας. Το εστιατόριο που λειτουργεί στη Γλυφάδα από το Νοέμβριο του 2013 ήρθε για να κάνει την ανατροπή.

Με νεοϋρκέζικες αναφορές στη διακόσμηση του industrial χώρου, διαθέτει έναν μοντέρνο εσωτερικό χώρο που χωρίζεται σε δύο επίπεδα –τα τραπέζια και οι ροτόντες στον όροφο ενδείκνυνται για πιο prive στιγμές–, ενώ διαθέτει και «εξωτερικό χώρο» περιβαλλόμενο με τζαμαρία, για εσάς που θέλετε ταυτόχρονα με το γεύμα σας, να χαζεύετε στην περατζάδα της οδού Φοίβης.

Πρωταγωνιστής του δελεαστικού καταλόγου –λιτού και απέριττου, με όσες προτάσεις πρέπει να έχει ένα εστιατόριο– φυσικά δεν είναι άλλος από το ποιοτικό κρέας. Νωπά κρέατα, grass-fed ελευθέρας βοσκής, ράτσας wagyu, black angus (Αμερικής), hereford, επιλέγονται με συγκεκριμένα ποσοστά λίπους και όλα ψήνονται σε ξυλοκάρβουνα. Μάλιστα, δίπλα σε κάθε επιλογή κρέατος φαίνεται και ο κατάλληλος τρόπος ψησίματος του κάθε είδους rare, medium κ.λπ. για την πιο σωστή απόλαυσή του.

Επιλέξτε ανάμεσα σε ribe eye, πικάνια, inside skirt –από τα πιο δημοφιλή θεωρείται το διάφραγμα– κ.α. και συνοδεύστε με μια από τις δροσερές σαλάτες του, όπως ρόκα με αβοκάντο, αχλάδι, ηλιόσπορους και λούζα Μυκόνου ή ψητά παντζάρια με κατσικίσιο τυρί, φρέσκια ρίγανη και καρύδια.

Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος από το να ολοκληρώσετε το γεύμα ή το δείπνο σας στο νέο στέκι των νοτίων προαστίων με κάποιο από τα λαχταριστά γλυκά του καταλόγου, όπως είναι το σπασμένο μιλφέιγ, η σοκολάτα Moouu και η μαρέγκα με κρέμα κάρδαμο.

Tip: Διαθέτει πιάτα ημέρας με βάση το μοσχάρι, όπως και επιλογές σε μαγειρευτά, ενώ η wine list απαρτίζεται αποκλειστικά από ελληνικές ετικέτες κρασιού.

Info

Φοίβης 17, Γλυφάδα

Τηλ. +30 211 4096295

www.facebook.com/pages/Moouu-Quality-Meats/

Καθημερινά: 12.00-01.00

Τιμή: Από 25 ευρώ/άτομο (με κρασί)

Μάθε τα πάντα για την Αθήνα και τα καλύτερα στέκια της κατεβάζοντας δωρεάν το Athens by GreekGuide.com!